![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Prostytutka - kobieta bez praw?
grrrr, myślałam, że dziś na Wychowaniu o społeczeństwie nie wytrzymam nerwowo. otóż nasza pani od WOSu stwierdziła, że prostytutki są od tego aby je gwałcić, że są one kobietami bez praw i powinno się je "tępić". przecież żadnej kobiety nie można tak bezkarnie gwałcić, nawet jeżeli jest ona prostytutką. później oczywiście zahaczyła o homoseksualistów, oświadczyła nam, że powinno się ich nazywać "pedałami", gdyż tylko na takie określenie zasługują. szczególnie wkurzyłam się, jak usłyszałam, że homoseksualiści nie powinni uczyć w szkołach. na nasze pytanie dlaczego, odpowiedziała, że są nienormalni i że nie wyobraża sobie, jakby jakiś uczeń mógł podejść do "pedała" aby ten mu coś wytłumaczył. kiedy my zaczęliśmy bronić "kur***" i "pedałów" (określenia nauczycielki) ona stwierdziła, że mamy się nie odzywać, bo jesteśmy za mało doświadczeni :/ jak osoba, która powinna nas w jakiś tam sposób uczyć tolerancji może tak się zachowywać
![]()
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Prostytutka - kobieta bez praw?
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rany,nauczycielka z LPR:/....
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym jej odpyskowała,że ludzi z takimi stereotypami jak ona to się powinno kastrować i sterylizować,by nie mieli możliwości rozmnażania się,im mniej głupoli na tym świecie tym lepiej
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
tragiczny nauczyciel... może zgłoście to gdzieś? macie fajnego dyrektora? moim zdaniem taki człowiek nie powinien uczyć w szkole.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
czasami tym starszym i doświadczonym - brakuje odrobiny poczucia zdrowego rozsądku i zastanowienia się nad tym co wygadują
BTW: wydaje mi się dziwne i aż trudno mi uwierzyć że nauczycielka prowadziła w taki sposób lekcje, no cóż najwidoczniej baaaaaardzo dawno temu byłam ostatni raz w szkole
![]() |
#7 |
Mrs Mrau
|
Co za kobieta!
![]() (a skoro tak gadamy o tolerancji-przypomniała mi się moja nauczycielka która twierdziła,że Murzyn,Arab,Indianin powinno się pisać z małej litery bo po co z dużej) a teraz dowcip odnośnie ostatnixh wydażeń w partii A.Leppera: Jak i gdzie można zgwałcic prostytutkę? -w samoobronie ![]() ręce opadają |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zgroza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jestem oburzona.
naglosnij to jakos, bo takie zachowanie jest karygodne!! moze sprowokujcie znow taka dyskusje, ale juz badzcie przygotowani na to - dyktafon. i zgloscie to wtedy do dyrekcji. bo teraz raczej 'na slowo' uczniowi dyrekcja nie uwierzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiąc to, powinna sie jeszcze zarechotać, jak Lepper ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
Jestem zdegustowana słownictwem tej nauczycielkie
![]() Ma prawo do swoich poglądów, ale szkoła jest miejscem, gdzie powinno się uczuć wartości, np. tolerancji... po prostu brak mi słów i liter na klawiaturze, żeby napisać, co myślę o podobnym tonie wypowiedzi ![]() To, jaki ona prywatnie ma stosunek do prostytutek i homoseksualistów, to wyłącznie jej sprawa. Ona ma za zadanie przekazywać uczniom, że człowiek jest człowiekiem i zasługuje na szacunek niezależnie od profesji czy orientacji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Monyczka, ta Twoja nauczycielka na czerepie pewnie nosi beret, co?
![]() Grono nauczycielskie może i ją kryć, ale jest jeszcze kuratorium, gazety, radio - nagłośnić sprawę i będzie po babie!
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Trafił mnie potworny, ciężki SZLAG
![]() Zgadzam się w 100% z nekome, trzeba to jakoś nagłośnić. Tacy...nie wiem, co, chyba osobniki, bo nie ludzie, uczą młodzież??? I mają być autorytetami??? Co to za kraj parszywy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej ją nagrać z ukrytej kamery i wyslac to do "Uwagi" czy "Interwencji"
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
przesada :/ zgadzam sie z wami dziewczyny- moze sobie uwazac co chce ale to jest szkola i powinna wykazywac calkowicie inna postawe i uczyc tolerancji :/ u nas z ksiedzem 2 lata temu klocilismy sie poniewaz on uwazal ze "pedaly i lesbijki to ludzie chorzy psychicznie zal mi takich ludzi powinno sie ich leczyc i zamykac w odosobnieniu" i to ksiadz :/. Domyslam sie jak by wygladalo nasze panstwo jakby wszyscy uczniowie sluchali takich nauczycieli ktorzy podobno powinni byc autorytetami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
jestem zdegustowana.mam znajomych wsrod homoseksualistów(akurat mężczyzn-lesbijki nie znam żadnej) i dlatego takie teksty działaja na mnie jak czerwona płachta na byka. co do prostytutek- żadnej nie znam osobiście
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Matko! To się w głowie nie miesci
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Opadły mi ręce. Monia, absolutnie nie możecie tego tak zostawić. W szkole nie ma miejsca na szerzenie tego typu poglądów. Powinniście to gdzieś zgłosić. Gdyby to był normalny kraj, baba wyleciałaby z pracy za taki występ i to błyskiem. Ponieważ naszemu krajowi do normalności daleko pewnie wiele nie zwojujecie, ale to jest oburzające. Wkurzyłam się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niby nauczycielka, a rozumu za grosz. Kurcze brak słów
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
powinniście to zgłosić do dyrektora i na początku choćby do lokalnej gazety!
"Jeśli przyjmiesz do siebie zabiedzonego psa i sprawisz, że zacznie mu się dobrze powodzić - nie ugryzie cię. Na tym polega zasadnicza różnica między psem a człowiekiem" - M.Twain http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1675216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
BOSHEEEEE.... własnie przed chwilą na innym forum wypowiadałam sie na temat homosexualistow. Dlaczego ludzie nie mogą pojac , ze to są tacy sami ludzie jak heterosexualni. Oni wcale nie sa gorsi, a czasem mozna pow. ze nawet lepsi. Jakby mi ktos tak pow. jak ta twoja nauczycielka to bym kobiete chyba z ziemie zrównała jak nikogo jeszcze w życiu. Jak mnie drazni cos takiego. a co do prostytutek , nie wiemy dlaczego wykonuje taki a nie inny zawod , to jest normalna kobieta ktora tesh ma uczucia i odczuwa ból psychiczny. Wypowiedz pana Leppera "Jak mozna zgwalcic prostytutke hahah" IDIOTA !!! skad sie tacy ludzie w ogole biorą ?? Szlak mnie trafia. Zgzdam sie,że nalezy to nagłoscic co sie wydarzyło u Ciebie w szkole!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Skandal! Moim zdaniem to jest temat idealny do Interwencji, czy czegoś w tym stylu. Tacy ludzie nie powinni uczyć w szkole.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Myśle, że powinniście to gdzieś zgłosić. Hym...musicie!! Niewiem jakie są Wasze stosunki z dyrektorem, ale zawsze zostaje nauczyciel, rodzice, Rzecznik Praw Ucznia,wychowawca. Tak sobie myślę, że ta pani należy zapewne do LPR, mało tego, pewnie była wychowawczynią pana Romana G.
Edytowane przez _Ya Czas edycji: 2006-01-03 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dlugo jeszcze sie bedziesz uczyc w tej szkole?Nagrajcie telefonem komorkowym albo na dyktafon-tylko musicie zaczac ten temat; i zaniescie do dyrekcji, wychowawcy albo wyslijcie do programu.
Wyszlabym z lekcji-co to w ogole za temat, podejscie do sprawy i do uczniow-za to ona musi byc bardzo doswiadczona w tym temacie ![]() Potem sie wszyscy dziwia dlaczego nikt nauczycieli nie szanuje ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.