![]() |
#1 |
BAN stały
|
8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks
Cześć, dziewczyny!
![]() Piszę, bo potrzebuję się wygadać i potrzebuję porady. Pisałam na kafeterii, ale nie doczekałam się chyba niczego konkretnego... Poznałam ostatnio wspaniałego mężczyznę - przystojny, bardzo wykształcony, kulturalny, elegancki, dobrze ubrany, zaradny, stanowczy, wymagający, a zarazem czuły - zupełnie inny niż moi rówieśnicy. Ja mam 22 lata, on prawie 30 (jeszcze nieskończone). Spotykamy się od miesiąca. Zaprosił mnie na kolację do siebie - idę jutro. No i nie oszukujmy się - wiadomo jak taka kolacja się skończy. Jestem trochę zestresowana. No dobra, bardzo zestresowana. Bo jestem zwyczajnie niedoświadczona. Miałam wcześniej tylko jednego chłopaka i to w czasach liceum, potem przez 3 lata nic - jakoś nie trafiłam na właściwą osobę. Znaczy miałam propozycje kilku związków, ale ja nie chciałam, a nie uznaję seksu ot tak tylko dla zabawy - muszę coś do kogoś czuć. A on na pewno jest doświadczony. Przez to, że jestem taka stremowana trochę to odwlekam, a on jest chyba coraz bardziej nakręcony, bo spotkaliśmy się już kilkanaście razy i parę razy ostatnio było bardzo blisko, ale ostatecznie ja się wycofałam i do niczego nie doszło. Boję się, że nie spodobam mu się nago, że uzna że jestem kłodą, która nic nie potrafi albo nie wiem co jeszcze. No i też boję się jakiego seksu on oczekuje, bo ostatnio jak już było "blisko" dosyć mocno (tak, ze potem przez jakieś 2 minuty trochę piekło) klepnął mnie w pośladek... nigdy nikt mi tak nie zrobił. Czuję się gotowa, ale jednocześnie się boję. Mieliśmy już "podchody" i chyba dla niego to jest niefajne, ale wykazuje się zrozumieniem. Ostatnio doprowadził mnie do orgazmu pieszczotami przez bieliznę w samochodzie, a nie oczekiwał "rewanżu", więc myślę że nie chodzi mu tylko o seks. Zresztą jak źle się czułam po szczepieniu przeciw grypie to się mną opiekował... Dzisiaj napisał mi smsa o treści "jesteś wspaniałą kobietą i mam na ciebie ogromną ochotę". A ja nie wiem, co myśleć. Chcę, bardzo mnie pociąga, ale trema mnie paraliżuje. Czuję się jak kilkulatka, która chce wyrecytować wierszyk, ale boi się, że się pomyli i że pani w szkole to się nie spodoba. Strasznie mi się podoba, ja też chodzę jak nakręcona. Ostatnio mam jakieś głupie wrażenie, że jestem zboczona bo ciągle myślę o nim w wiadomym kontekście ![]() Co robić? Jak przezwyciężyć strach? Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-09-13 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: 8 lat starszy mężczyzna - nasz pierwszy wspólny seks
To ze ciagle myslisz o seksie z nim, wcale nie znaczy, ze jestes zboczona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I nie uważasz że to za wcześnie. Na tej Kafeterii wysłuchałam hejtu, że jestem łatwa i pusta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się jeszcze czy seks po tak długim czasie abstynencji może boleć (tak jak te pierwsze stosunki) czy nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie bedzie nic bolec, zadbaj tylko o odpowiednie nawilzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko dalej się spinam - najbardziej że albo mu się nie spodobam - nie jestem chyba jakaś brzydka, jestem w sumie chuda, bo ważę 48 kilo(ale mam mały wzrost, jestem taki krasnalek ![]() albo że mu nie będzie dobrze... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A blizny na kolanie pewnie nawet nie zauwazy xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Muszę jeszcze zabić komara co gdzieś lata po nie chcę jutro być w bąblach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Tak sobie jeszcze myślę... Mam nadzieję, że się przygotuje i nie założy z góry, że biorę pigułki i będzie miał prezerwatywy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Więc bez obaw. I nie myśl, że facet, który chce z tobą iść do łóżka, będzie szukał niedoskonałości twojej urody. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Z tego, co opisujesz, to musisz być ładna
![]() ![]() Stresujesz się i wmawiasz sobie coś, czego nie ma. Weź gumki, wypij lampkę wina na rozluźnienie (najlepiej z nim) i daj się ponieść. Nie oczekuj szału, ale bądź pozytywnie nastawiona. To ,że myślisz o seksie z nim, to dobry znak ![]() Ja bym z samej ciekawości chciała go macać (pisałaś, że on cię pieścił przez ubranie, ty - nie) ![]() Myslę, że jesteś spięta, bo uważasz, że to "nie przystoi". Olej rady kafe. Serio, kafe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Sorry za offtop, ale mało komu się podoba blada skóra - jestem posiadaczką porcelanowej i zawsze wszyscy mi współczują, że nie mogę się opalić (i tak nie chce). Do tego kruczoczarne włosy - łatwiej bezie widać siwe ha ha. Ahhh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Jestem ciekawa jak się tam autorka watku bawi dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nienawidzę swoich cycków od podstawówki. Wyobraźcie sobie, jak mnie to wtedy krępowało i jak okropnie się skakało na skakance :p miałam okres że usiłowałam na siłę chudnąć nie dlatego że uważałam że jestem gruba tylko dlatego że dowiedziałam że od chudnięcia cycki maleją ![]() ![]() ![]() Bladej skóry też nie lubię, bo mam ciemne, prawie czarne włosy. tak się gryzie. Jak trup ![]() Jestem szczupła, ale szczupła że szczupła a nie szczupła że fitneska ![]() I mam lekko wystające dwójki - mój główny kompleks, na punkcie którego mam świra. Godzinami potrafię lustrować, czy jednego dnia nie wystają bardziej ![]() A z kafe to wydaje mi się, że jedna osoba pisała jako kilka ![]() Matko Boska, kolana mi się trzęsą ![]() ![]() ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-09-14 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
laska jesteś
![]() Trzymamy kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
dopiero dziś zaglądnęłam na ten wątek
![]() ![]() ![]() ![]() Z moim TŻ z kolei wszystko poszło tak szybko i tak fajnie ![]() ![]() Nie masz co się stresować, z pewnością niezła z Ciebie laska, jak już któraś tu z nas napisała: just go for it! ![]() Faktycznie powinien on póki co poprowadzić akcje, jak sobie przypomnisz jaki to seks jest przyjemny to bedziesz sama szaleć ![]() Aż zazdroszczę, już zapomniałam jak to jest tak z kimś kręcić i robić pewne rzeczy po raz pierwszy z daną osobą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Czekamy z niecierpliwością na relacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
to dobry znak, skoro jeszcze jej nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Jestem
![]() Tylko kurde nie wiem od czego zacząć ![]() Może od akcentu humorystycznego ![]() Najśmieszniejsze jest to że cały dzień nie mogłam nic przełknąć, jak zwykle jem chyba na oko ze 2 tysiace kalorii czyli taki standard tak wczoraj zjadłam tylko 2 jogurty ![]() ![]() Aż "po wszystkim" się pytał: "nie jesteś głodna?" ![]() Aż mi głupio ![]() Trochę się martwię, bo 3 lata temu obiecałam sobie że się nie zakocham nigdy w nikim i będę mężczyzn tylko olewać albo wykorzystywać ![]() ![]() Fajny on jest ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-09-15 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Niezle ale co bylo dalej. Opowiadaj wszyscy jestesmy ciekawi. (Ja napewno) Jak wyszedl seks? Rozkrecilas sie troche?
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Haha, jaka ciekawość
![]() Kochaliśmy się 2 razy - wczoraj wieczorem i dzisiaj rano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie strasznie kręci mnie to, że on tak jakby łączy (nie wiem jak to nazwać tak dokładnie)... kulturę ze stanowczością? czułość ze stanowczością? W sensie że na przykład pociągnął mnie za włosy ale nie czułam się tak jakby "pogardzana" czy traktowana przedmiotowo bo jednocześnie mnie pocałował i się uśmiechnął. No wiecie o co chodzi no ![]() I jest zadbany i ma "umiejętności" ![]() ![]() ![]() Nie jak mój były, co kończył po 2 minutach i miał wszystko głęboko w doopie ![]() I rano mi zrobił kawę i śniadanie (które zjadłam z grzeczności bo nienawidzę śniadań! w domu nigdy nie jem albo ewentualnie banana zmiksowanego z kawą ![]() ![]() ![]() Teraz się zastanawiam czy nie za szybko na oral, no ale co się stało, to się nie odstanie ![]() Matko Boska, jestem okropna i jakaś niewyżyta, nigdy taka nie byłam, ale chciałabym znowu ![]() ![]() Głupieję całkiem ![]() Dobrze że mam jeszcze wakacje na uczelni bo bym chyba nie wysiedziała kilku godzin tylko wyszła i poleciała do niego do pracy ![]() ![]() ![]() Raz się trochę skrępowałam, dobrze że nie mam skłonności do rumieńców bo bym pewnie była cała czerwona ![]() ![]() ![]() No i trochę mi było głupio bo byłam - nie wiem jak to ująć - zbyt mokra? Znaczy on skończył w gumce, a musieliśmy się powycierać ode mnie ![]() Matko Boska, ja Wam tu takie rzeczy opisuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez surrrykatka Czas edycji: 2015-09-15 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
O kurcze, zazdro do potępi entej!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Super, że fajnie poszło! ![]() Na górze - ok. A jak wyglądało to, gdy chciałaś wyjść, ale nie wyszłaś? ![]() ![]() Że bardzo mokra, spoko, zawsze tak mam z odpowiednim samcem ![]() Ciagnięcie za włosy? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
Haha! to on wymyślił to ciągnięcie, nie ja ![]() No to było tak że ja się zbierałam, on też się zbierał, bo miał mnie odwieźć. Założyłam grzecznie buciki i chciałam się jeszcze poprzytulać i takie tam ![]() Poprawiłam mu krawat i chciałam go pocałować i tak trochę za ten krawat pociągnęłam (bo on jest trochę wyższy przy mnie - krasnalku 160 cm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Super, pewnie też jesteś z siebie dumna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja mam jeszcze jedno pytanie jesli mozna. W pierwszym poscie napisalas ze doprowadzil Cie do orgazmu w samochodzie przez spodnie. Mozesz mi powiedziec ile czasu od zapoznania sie z nim On zaczal inicjowac cos fizycznego? Odpowiedni dotyk/pocalunki/pieszczoty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
surykatka - małe to , ale jakie zwinne i szybkie
![]() Wyślij mu erotycznego SMSa ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-09-15 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.