|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Oryginalny i skuteczny sposób na poderwanie faceta
Witam Wszystkie Panie i zwracam się z prośbą o pomoc. Mam upatrzonego jednego chłopaka, z którym tańczyłam na imprezie, ale zostawiłam go na środku parkietu, tak głupia ja
ale obydwoje byliśmy pijani. Jest to typ zdecydowanego lidera, przystojny, wysoki, południowy typ urody, co oznacza, że mam sporą konkurencję. Chcę do niego jakoś zagadać, ale nie mam pojęcia jak. Aktualnie jesteśmy tylko na "czesc". Plus za to, że chociaż mnie zapamiętal Niestety widuję go tylko w szkole i przez to mam ograniczone możliwości. Ma któraś z Was pomysł jak się z nim umówić? Myślałam, żeby w okolicach świąt złożyc mu życzenia, ale w ten sposob raczej rozmowy nie pociągnę, a chciałabym zacząć jakoś inaczej niż zwykłe "co tam ''
|
|
|
|
|
#2 |
|
TheBill
|
Dot.: Orginalny i skuteczny sposób na poderwanie faceta
Z tymi życzeniami dobry pomysł.Przecież nie jest to zwykłe "co tam". A potem coś wymyślisz,może o imprezie,może o szkole,może z kim spędza święta i czy wybiera się na pasterkę
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli życzenia to tylko w wigilię? Czy może jakoś wcześniej napisać? I napisać mu tylko wesołych świąt? Nie mam pojęcia jak tu zacząć
|
|
|
|
|
#4 | |
|
TheBill
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

ale obydwoje byliśmy pijani. Jest to typ zdecydowanego lidera, przystojny, wysoki, południowy typ urody, co oznacza, że mam sporą konkurencję. Chcę do niego jakoś zagadać, ale nie mam pojęcia jak. Aktualnie jesteśmy tylko na "czesc". Plus za to, że chociaż mnie zapamiętal
Myślałam, żeby w okolicach świąt złożyc mu życzenia, ale w ten sposob raczej rozmowy nie pociągnę, a chciałabym zacząć jakoś inaczej niż zwykłe "co tam ''