|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() odkurzacz piorący
niedługo zostanę żoną, i zamieszkam z teściami. teścowa jest bardzo wymagająca i lubi pożądek, ja z kolei pracuję do póżna i nie mam zbytnio czasu na sprzątanie a dom jest ogromny. znajoma mówiłła mi o piorącym odkurzaczu który myje i osusza kafelki co zaoszczędza dużo czasu i nie zostawia smug. czy ktoś co może powiedzieć na ten temat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: odkurzacz piorący
taki odkurzacz to super sprawa, bo naprawdę porządnie wysprząta
![]() ![]() ale napewno warto mieć taki odkurzacz, w sklepach jest teraz duży wybór.
![]() |
#3 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Ja mam taki odkurzacz. Wodny z możliwością mycia gorącą parą. Jeśli w domu masz dużo płytek, terakoty - to gorąco polecam. Przede wszystkim ma antyalergiczne filtry HEPA, cały brud, roztocza zatrzymują się w wodzie. Ma bardzo dużą siłę ciągu a para naprawdę czyści wszystko.
Ja mam Karcher SV 190 http://www.karcher.pl/pl/Produkty/Do...e/14393100.htm Zaznaczam, że jest głośny, ale dla mnie ważniejsza była jego skuteczność niż hałas. Kupując go koniecznie poproś o przeszkolenie. Co i jak używać. Przy odrobinie wprawy jest niezastąpiony.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny! z tym że nie wiem który kupić ten karcher 190 jest bardzo drogi a ja wolę coś tańszego
![]() a "Phenixa" muszę jeszcze srawdzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Odgrzebuję stary temat, bo zamierzam kupić odkurzacz piorący. Generalnie jestem bardzo nastawiona na firmę Karcher i zakup jednego z ich modeli w granicach 1000 zł. Zastanawiam się tylko:
- co ile trzeba wymieniać filtry? - jaka moc i ciśnienie (?) będzie wystarczające do prania dywanów i tapicerek w domowych warunkach nie częściej niż raz na kilka miesięcy (rozważałam model 4001 i wg producenta moc to 1400W, ciśnienie zaś 1bar; czy warto może zainwestować nieco więcej i kupić sprzęt z mocą 1600W?) - jak jest z awaryjnością tego typu sprzętów? A może macie w domu jakieś inne odkurzacze piorące w domu? Zależy mi na niezbyt skomplikowanym sprzęcie, który będzie też mogła obsłużyć moja mama, no i który posłuży te kilka lat. Tak jak pisałam, będę chciała go używać tylko kilka(naście) razy w roku. Będę dziś w salonie przedstawicielskim Karchera, bo mam kilka kroków, ale wolałabym też usłyszeć opinię obiektywną użytkowniczek. W ich salonie i tak raczej nie kupię, bo mają ceny kilkanaście procent wyższe niż te, po których można je dostać w innych sklepach tudzież sklepach internetowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Żadna z aktualnie buszujących 27956 Wizażanek nie ma odkurzacza piorącego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam odkurzacz piorący odkurzacz Numatic GVE370 już bardzo dawno temu i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie tylko pierze, ale również zbiera wodę i odkurza. Raz jedyny miałam z nim problem ponieważ mój pies przegryzł przewód zasilający. Na całe szczęście wystarczył telefon do Dealera i następnego dnia po odbiór odkurzacza do serwisu zjawił się kurier. Minęły niecałe 3 dni i odkurzacz miałam z powrotem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Ja właśnie poszukuję odkurzaczy profesjonalnych na potrzeby mojej działalności gospodarczej. Szukam czegoś w dobrej cenie i fajnej jakości. Czy spotkałyście się z takim modelem i co o nim sądzicie? xxx
Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2015-11-03 o 22:06 Powód: link reklamowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
u nas kiedyś był...ale nikt go nie używał. Był niewygodny i ciężki. Trudno było male kąty posprzątac. Moze przy większym metrażu i przestrzeni sprawdza się lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.