|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ankieta pielęgnacja dziecka
Witam, jestem tu nowa
![]() Zajmie to chwilkę, ok 20 pytań, a mi bardzo pomoże ![]() DZIĘKUJĘ za poświęcenie czasu na wypełnienie ankiety. Życzę dużo zdrowia dla Państwa i Państwa Maluchów oraz radości z każdej chwili spędzonej z dzieckiem! https://docs.google.com/forms/d/1sl7...?usp=send_form Świadomość rodziców na temat prawidłowej pielęgnacji niemowląt docs.google.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ankieta pielęgnacja dziecka
wyskakuje błąd - "żądana strona jest błędna"
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za wypełnienie ankiet! Jest ich juz dość sporo, domyślam się, że to od Pań Forumowiczek, zachęcam do dalszego wypelniania, dla mnie im więcej, tym lepiej
![]() I dziękuję za uwagę co do ilości odpowiedzi, kazda uwaga jest cenna. Teraz już nie zmienię ilości odpowiedzi, ale uwzględnię tą uwagę w "dyskusji" podczas pisania pracy. Wszystkieg dobrego i zdrówka dla Was i Maluszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Też wypełniłam, choć w pytaniu o kąpiel zaznaczyłam odpowiedź najbliższą prawdziwej a nie prawdziwą, bo kąpię dziecko na specjalnym leżaczku a nie na gąbce, no ale takiej opcji nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ok, to też uwzględnię w dyskusji i doczytam o leżaczkach
![]() Dziękuje! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wypełniłam. trochę źle ujęte warianty odpowiedzi przy przewracaniu dziecka z plecków na brzuch, bo ja już mojego 8miesięczniaka nie muszę przewracać, sam się przewraca, a takiej odpowiedzi tam nie ma. zaznaczyłam, jak to się odbywało, zanim nie zaczął sam na brzuszek się kulać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ok, właśnie chodziło o to działanie rodzica, czyli jak trzeba to było robić zanim Maluszek się tego nauczyl.
Dziękuję za uwagę, wszystkie je uwzględniam, jest to moja pierwsza praca mgr, ciągle się człowiek uczy ![]() Dziękuję i wszystkiego dobrego dla Was! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.