|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() włosy sukienka pomocy :)
witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() a zeby nie zakladac nowego watku to mogły byscie mi podac pare fryzurek do tej suknienki na fotce nr 2 takie co by wlosy nie wydawaly sie zolte moze jak by ktos mogl to bykomputerowo mi dobral fryzyrk byla bym naprawde wdzieczna no a jesli nie to chociaz podajcie jakąs co by mi pasowala do suknienki dziekuje bardzo i przepraszam za błędy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: włosy sukienka pomocy :)
zapomniałam dodać fotek ...hmmm z ta sukienka mi nie wchodzi jest za duze wiec jutro wgram postaram sie zmniejszyc format
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Oj z tymi wlosami to narobilas... Na zdjeciu sa rzeczywiscie strasznie zolte i nie wygladaja najlepiej. Jedyny ratunek, to chyba obciecie... Kolejne farbowanie to chyba nie najlepszy pomysl, moze jakis toner lub pianka koloryzujaca ![]() No i czekam na fotke sukienki ![]() Na temat dekoloryzacji bylo tez juz kilka watkow, np. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=dekoloryzacja Tylko nie wiem, czy na Twoje bardzo zniszczone wlosy to dobry pomysl ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wlosy widac ze sa strasznie znisczone i chyba faktycznie bedziesz musiala je sporo sciac
![]() ![]() P.S Powinnas tez zapuscic brwi, bo taki ksztalt nie jest zbyt korzystny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ojj czemu zawsze chcemy takie wlosy jakich nie mamy
![]() < utleniaja> natomiast ciemniejsze pokrywaja.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I koniecznie podetnij koncowki, wg mnie nie musisz duzo scinac... ![]() Co do brwi to w pelni popieram, zapusc je!!! bo masz strasznie wyskubane..+henna+ lub kredeczka ![]() Buziole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz zwrocilam uwage na brwi
![]() ![]() I tak jak napisala feVer87 - dobry szampon i ciagle odzywianie wlosow ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mają rację, strasznie zniszczone włoski;(
Ale spokojnie to naprawisz jak tylko troszkę je odżywisz ![]() Moja ukochana mamuśka kiedyś coś podobne go osiągneła, ale po podcięciu końcówek i porządnym odżywaniu pomogło ![]() Masz tu dwa linki do różnych odżywek i masek do włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...+do+w%B3os%F3w https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...+do+w%B3os%F3w Co do koloru, to nie jestem pewna co by CI wyszło jakbyś znów zaczęła fabować, ale ja bym CI poleciła zdecydowanie ciemniejszy kolorek niż blond. No i te brwi ![]() ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
a o to moja sukieneczka i moze byscie jakas fajniusia fryzurke wymyslily zapraszam do obejrzenia fotek , wychodza rozne kolory sukienki bo fotki byly robione z roznych aparatow cyfrowych noi swiatlo i wogole i oczywiscie na jednej fotce ja i moj skarbek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a to dalsza czesc zdjatek mojej sukienki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.