|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pm 2016 - jakie dodatki do mojej sukni ślubnej
Hej dziewczyny
To pierwszy mój post na tym forum. Mam do was ogromną prośbę... Mianowiecie... 24.06.2016 biorę ślub. Mam już wybraną suknię i mimo , że mam jeszcze dość sporo czasu to chciałabym porozglądać się już za dodatkami. Co proponujecie do tej sukni? Długie kolczyki (które uwielbiam) i bez łańcuszka , czy kolczyki małe - delikatne i do tego coś na szyję? Zaznaczam, że do sukni do koscioła będę miała jeszcze bolerko-koszulkę zapinaną z tyłu w kształcie łódki i rękawem do łokci - na bolerku będą motywy z sukni (koronka z koralikami). Kolor przewodni wesela to lawenda. Pozdrawiam was dziewczyny!
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Pm 2016 - jakie dodatki do mojej sukni ślubnej
Ja bym sobie darowała ozdoby na szyi i postawiła tylko na kolczyki, jakie Ci tylko przyjdą do głowy - jak rozumiem w kolorze lawendy
Niestety z opisu nie potrafie sobie wyobrazić tego bolerka :P
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Lawendowe kolczyki, bransoletka i buty
Trochę lawendy w bukiecie, ale przełamanej zielenią i fioletem ![]() Lawenda na torcie - ale jako kwiatki i kolor, nie smak
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Chyba troszeczkę źle to opisałam
Mówiąć dodatki i kolor lawndowy myślałam raczej o bukiecie i butach a biżuterię chciałabym srebrną załączam też wzór bolerka o jakie mi chodzi
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ilość perełek na wykończeniu dekoltu (czy co to tam jest) powoduje, że kolczyki są jedyną opcją do rozważenia. dobrałabym do upięcia włosów
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

To pierwszy mój post na tym forum. Mam do was ogromną prośbę... Mianowiecie... 24.06.2016 biorę ślub. Mam już wybraną suknię i mimo , że mam jeszcze dość sporo czasu to chciałabym porozglądać się już za dodatkami. Co proponujecie do tej sukni? Długie kolczyki (które uwielbiam) i bez łańcuszka , czy kolczyki małe - delikatne i do tego coś na szyję? Zaznaczam, że do sukni do koscioła będę miała jeszcze bolerko-koszulkę zapinaną z tyłu w kształcie łódki i rękawem do łokci - na bolerku będą motywy z sukni (koronka z koralikami). Kolor przewodni wesela to lawenda. Pozdrawiam was dziewczyny!

Niestety z opisu nie potrafie sobie wyobrazić tego bolerka :P