|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rossmann-wywoływanie zdjęć
Cześć
![]() ![]() ![]() Ps.zdjęcia chcę mieć od ręki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann-wywoływanie zdjęć
Drukowałam z pendriva i tylko on był mi potrzebny. Zdjęcia całkiem fajnie zostały wydrukowane. Nie pamiętam czy da się kadrować na tym ich sprzęcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
tylko pendriva. wkładasz pendriva, wybierasz zdjęcia i w jakich formatach chcesz je wydrukować. zapamiętuje zdjęcia a potem wkładasz do czytnika płytę dostępną przy maszynie. nagrywa zdjęcia na płytę, wkładasz ja do koperty, podpisujesz i potem tylko zgłaszasz się po odbiór.
Rada na przyszłość- lepiej i szybciej zamówić zdjęcia online z odbiorem w rossmanie. na zdjęcia czekam na ogół 3 dni a tak jak zamawiam bezpośrednio w sklepie to zdarzało się że i tydzień czekałam.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
uparta chmura
|
A nie chodzi Ci przypadkiem o tą maszyne która na miejscu drukuje fotki ? Bo jak tak, to moze byc tez karta pamięci z tel.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maszyna drukuje zdjęcia takiej jakości jak są zrobione. Jeśli są przycięte może je zniekształcić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziękuję,o taką odpowiedź mi chodziło
![]() Specjalnie wzięłam zdjęcia duże i wyraźne,o dobrej jakości.Sformatowałam je tak na wszelki wypadek do wymiarów 10x15 bo coś czułam że inaczej to może być lipnie :c |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.