|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Świętokrzyskie zespół
Witam. przeszukałam już google i nie mogę znaleźć żadnych konkretnych opinii o zespołach :
Alidar Agrafka Somgorsi Vivadance Może jakieś podpowiedzi, drobne sugestie, opinie o nich? Ewentualnie znacie może jakiś zespół grający nie tylko disco ale też utwory np. The Rolling Stones, Queen czy jakieś nowości. Nie spodziewałam się, że znalezienie dobrego zespołu weselnego jest aż tak ciężkim zadaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Świętokrzyskie zespół
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
My wybraliśmy zespół Vabankdance. Oni są z Kielc. Można się z nimi umówić i przesłuchać jak grają. Dają też listę utworów które grają i można sobie wybrać co się chce by grało na weselu. ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
A jeśli chodzi o Alidar to grają głównie disco polo i cenią się bardzo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Opcję grania na rockowo ma Super Band - oni są z Kielc. Nie wiem jak tam kształtują się ceny, ale w porównaniu z warszawskimi oferta jest atrakcyjna (przynajmniej była).
http://www.superband.wer.pl/ Ale zespół dojedzie Ci z dowolnego miejsca, my mamy Rewers Band ze Szczecinka czy Włocławka np. ![]() A jeszcze Banda Łysego gra bardzo rockowo (żadnego disco polo), ale nie wiem ile biorą. Byłam na weselu z nimi ostatnio. ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Masz ich na myśli http://www.rewersband.pl/pl/ ? Ależ są fantastyczni zakochałam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Niestety ReversBand nie ma już terminów
![]() Dzięki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.