|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny i kłótnie
Siemanko
Chciałbym się Was dziewczyny oraz faceci zapytać. Czy u was w związku podczas kłótni wypominacie sobie jakieś rzeczy z przed paru lat. Chodzi mi głównie o to czy Wy jako kobiety wypominacie swoim TŻ-ą wydarzenia albo sytuacje które się stały ileś lat temu i czy waszego partnera to wypominanie denerwuje? Może jest na odwrót, że to facet Wam wypomina wasze sytuacje, wydarzenia z paru lat i czy w tej sytuacje nie bierze Was cholera? Pozdrawiam Edytowane przez magiistrant Czas edycji: 2015-11-15 o 22:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: Dziewczyny i kłótnie
Nie
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Nie, ponieważ uważam, że wypominanie czy to TŻ-oM, czy to komuś innemu sytuacji sprzed lat do niczego nie prowadzi, a jedynie dowodzi, ze coś jest nieprzepracowane.
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Stara kobieca praktyka, najpierw wypytać o wszystko pod pozorem zaufania i szczerości aby znać czułe punkty do wykorzystania podczas gównokłótni.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Nie,bo prawie się nie kłócimy. Poza tym to bez sensu.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Raczej nie.
Po co ciągnąć związek, jeśli ma się jakieś straszne żale z partnerem? To nieekonomiczne, spala się wtedy na nerwach więcej kalorii niż sobie dostarczamy ;o Lepiej zdrowo się pokłócić raz a dobrze, a problem wyeliminować na zawsze. Ale tacy ludzi są i na pewno najpierw powinni popracować nad sobą, a dopiero potem budować relację. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Nie wywlekam brudów z przeszłości w trakcie kłótni, bo nie kłócę się z TŻ. Ludzie, którzy to robią najwyraźniej nie rozwiązali dawnych problemów i one cały czas gdzieś tam się czają.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak miałam z byłym, stale były wywlekane brudy z przeszłości, szczególnie jedna rzecz nad nami stale się kłębiła. Nie uważam, że to było dobre ale z perspektywy wiem dlaczego tak się działo. Temat był bolesny i ciągle wracał, został nieprzepracowany i tak na prawdę nigdy mu tego nie wybaczyłam, ciągle miałam do niego żal. On nie próbował niczego załagodzić, przeprosić, naprawić.
Ostatecznie został byłym.
|
|
#10 |
|
lokalna gwiazda
|
Nigdy swojemu facetowi nic nie wypomniałam /widziały gały co brały/.
Ale on potrafił mi coś tam wypomnieć. Sięgnąć do prehistorii. Nie w czasie kłótni, na spokojnie. Ja wtedy ->
|
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
ja tak miałam z byłym. wypominał mi masę rzeczy sprzed miesiąca, pół roku, roku, dwóch, nawet z początku związku
![]() nie docierało do niego nic; ani to, że podczas kłótni krzyczałam, że nie chcę tego słuchać, ani to, że po kłótni na spokojnie prosiłam go o nie wypominanie starych sytuacji. nic, kompletnie nic nie docierało, był głuchy na wszelkie argumenty, ja utartym schematem najpierw miałam ochotę coś rozwalić, a potem płakałam z bezsilności, a on mnie ignorował. potem nie odzywał się cały wieczór i pół następnego dnia, a ja z rozżalenia i wściekłości miałam rozj.ebaną noc, bo przecież jak tu być spokojnym jak problem wcale nie został rozwiązany ![]() na następny dzień udawał, że nic się nie stało. a to nakręcało młyn na wypominanie tej sytuacji w kolejnej kłótni, bo przecież rozwiązania nie było, tylko zamiecenie pod dywan. jezu, co za horror |
|
|
|
|
#12 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Ubiłabym na miejscu chyba, nienawidzę czegoś takiego. Było to było, po wuj drążyć.
|
|
#13 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kobieca praktyka? A mało to głupich facetów robi to samo? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.