|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Za niecałe dwa miesiące mam studniówkę!!!!!
Sluchajcie, postaram się zwięźle opisać mój problem. 5 miesiecy temu, w wakacje poznałam wspaniałego chłopaka. Zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia, kiedy tylko popatrzyłam w jego cudowne, niebieskie oczy. Później jeszcze kilka razy się spotkaliśmy ale on pomimo tego że było nam dobrze i zachowywal się normalnie jak mój chłopak stwierdził że on to tylko szuka przygód. Wyznałam mu, ze się w nim zakochalam ale jego to chyba przeraziło i kontakt się urwał, pomimo tego że obiecywał ze będziemy ten kontakt utrzymywac. W każdym razie ja dalej jestem w nim zakochana pomimo tego że nie gadamy za bardzo tylko czasem się zobaczymy na jakiejś imprezie ale oprócz przywitania nic więcej nie robimy :/ ostatnio koleżanka powiedziała mi ze z nim gadała i on chce mi ułatwić to ze jestem w nim zakochana ale to ze się nie odzywa nie pomaga bo chciałabym chociaż się z nim kumplowac. Moje pytanie jest takie : czy mogę go zaprosić na studniówkę ?!?!?!? Jest jedyną osobą z którą tak naprawdę chciałabym się bawić. Dzisiaj tez ktoś mi powiedział ze nie mam nic do stracenia i warto spróbować. Poza tym, chyba każdy chciałby dostać zaproszenie na studniówkę ? To taki wyjątkowy dzień. Chce się dobrze bawić po prostu. Oczywiście mam kolegów i braci wiec nie mam problemu żeby z kimś pójść. Po prostu bardzo bym chciała właśnie z nim. No nie wiem ale ja na jego miejscu bym skorzystała bo w końcu pójdzie na nie byle jaka zabawę i wszystko ma oplacone bo ja za to place. Myślę że jeśli się zdecyduje to poczekam jeszcze 2 tygodnie i go zaprosze tylko dobija mnie fakt ze mógłby odmowic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Za niecałe dwa miesiące mam studniówkę!!!!!
Cytat:
1. Możesz, ale po co skoro on Cię unika. Tylko nie nakręcaj się, że coś z tego wyjdzie, bo tylko sobie zaszkodzisz. Nastaw się na to, że zapraszasz go jako kolegę i nie rób dziwnych podchodów. 2. Nie, nie każdy chciałby dostać zaproszenie i iść na taką imprezę. Napisz do niego, pogadajcie, zapytaj czy byłby chętny iść z Tobą na studniówkę. Jak odmówi to nie dopytuj dlaczego i nie truj mu tyłka. Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2015-12-01 o 08:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bym go nie zapraszała. Chłopak się od Ciebie odciął, wyraźnie widać że nie ma zamiaru kontynuować znajomości, a Ty go jeszcze na studniówkę chcesz zaprosić? Chyba sama nie wierzysz w to że chcesz się z nim tylko kolegować. I nie zdziwiłabym się jeśli by odmówił żeby nie robić Ci nadziei. Ja bym nie poszła na żadną imprezę/wesele itp. z kimś kto jest we mnie zakochany a ja w nim nie.
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ewidentnie nie widać zainteresowania z jego strony, więc masz właściwie dwie opcje:
1) unieść się honorem i nie zabiegać o niego - nie zapraszać 2) zaprosić ALE jako kolegę i nie liczyć na nic więcej, traktować go na tej imprezie bardzo swobodnie i z dystansem (co będzie trudne jeśli coś do niego czujesz, ale jeśli nie schowasz maślanych oczek i będziesz mu dawać 'sygnały' że Ci się podoba to tylko się skompromitujesz) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zapraszaj go, bo jeśli Ty jesteś zakochana a jemu to wyraźnie nie odpowiada to w życiu nie uda Ci się go traktować jak zwykłego kolegę, zwłaszcza, że on wie o twoich uczuciach i oboje o tym wiecie. Zaproś jakiegoś kolegę i nastaw się na zabawę. Jeśli zaprosisz jego to on prawdopodobnie odmówi a jeśli nie to Ty od nowa rozbudzisz w sobie uczucia a po co CI to skoro i tak nie bedziecie razem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Hej. Dzięki za odpowiedź. Właśnie tak zamierzam zrobić. Traktować jak kolegę. Wiem ze nie mam na co liczyć wiec schować uczucia i tyle. Przecież to ze go zaprosze to nic zobowiązujacego prawda ? Poza tym będę miała okazję żeby z nim szczerze pogadać i może wyjaśnimy sobie wszystko i zostaniemy na stopie kolezenskiej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.