|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
LISTOPADOWA wish od Xandrine_Marie
Witajcie,
poniższa lista to uzupełnienie mojego GRUDNIOWEGO wątku wymiankowego (link w podpisie). JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANA WYMIANKĄ I MASZ COŚ Z MOJEJ WISH PROSZĘ, PISZ W WĄTKU WYMIANKOWYM. WĄTEK KOSMETYCZNY MOŻNA ŁĄCZYĆ Z WĄTKIEM KSIĄŻKOWYM ![]() - Wyszarzam/usuwam rzeczy, które zdobyłam. - W pierwszej kolejności wymieniam się na produkty nowe. Nie wyceniam też rzeczy po cenach Allegro. POSZUKUJĘ: Yves Rocher: - Wszelkiego typu żele pod prysznic (także limitki) - nowe i nieużywane; rozważę każdy zapach - Balsam ochronny do rąk na zimę z masłem karite - nowy, na prezent Tołpa: - Dermo Intima - neutralny płyn do higieny intymnej Yankee Candle: Woski (zafoliowane) o zapachach: - Serengeti Sunset - Aloe Water - Fireside Treats - Pink Grapefruit - Red Raspberry - Shea Butter - Summer Scoop - Merry Berry - Under the Palms - Candy Corn Kringle Candle: Woski - o zapachy proszę pytać (na razie nie szukam tylko Hot Chocolate i Pumpkin Frosting, resztę rozważę; mogą być używane) GlamBRUSH: 1. Pędzel do rozświetlacza i omiatania twarzy nr T7 2. Pędzel do ostrego konturowania twarzy nr T11 3. Pędzel do cieni O20 4. Pędzel do korektora O12 5. Osłonki do suszenia i układania włosia pędzli Hakuro: 1. Pędzel do cieni nr H66 2. Pędzel do podkładu H50 3. Pędzel do brwi H85 Balneokosmetyki: - Malinowy krem do rąk na noc - może być używany - Malinowy peeling do ciała - może być używany Inne: - pomadka Rimmel Moisture Renew Lipstick - kolor nr 380 Dark Night Waterl-oops - może być używana - próbki podkładu MAC Mineralize Moisture (na testy) w odcieniach - NC15, NC20, NC25, NW20 Próbki, odlewki: 1. Bottega Veneta - Knot EDP - każda ilość 2. Bottega Veneta - Bottega Veneta EDP - próbka 3. Versace - Eros pour Femme EDP - próbka 4. Versace - Yellow Diamond EDT - próbka 5. Versace - Yellow Diamond Intense EDP - każda ilość 6. Versace - Crystal Noir EDT - próbka 7. Versace - Crystal Noir EDP - każda ilość 8. Versace - inne próbki na testy 9. Salvador Dali - Laguna EDT - każda ilość 10. Salvador Dali - Laguna Maravilla EDT - każda ilość 11. Salvador Dali - inne próbki na testy (prócz Dalimix Black) 12. DKNY - Be Desired EDT - każda ilość 13. DKNY - Be Delicious EDP - każda ilość 14. DKNY - Be Delicious Delights Cool Swirl EDT - każda ilość 15. DKNY Women Energizing 2011 EDT - każda ilość 16. DKNY Red Delicious EDP - każda ilość 17. DKNY Original Woman Silver Blush EDT - próbka 18. DKNY - inne zapachy - próbki na testy (prócz Golden Delicious, Fresh Blossom, My NY i zapachów z końcówką Skin) 19. Dior - J'adore EDP - każda ilość 20. Dior - Poison EDT - próbka/odlewka 21. Dior - inne próbki na testy (prócz J'adore EDT) 22. Lancome - La Vie est Belle L'Eau de Parfum Intense - każda ilość 23. Lancome - inne próbki na testy 24. YSL - Opium EDP - próbka 25. Cacharel - Noa EDT - każda ilość 26. Cacharel - Anais Anais EDT - każda ilość 27. Cacharel - Eden EDP - każda ilość 28. Cacharel - Amor Amor Forbidden Kiss EDT - każda ilość 29. Cacharel - Amor Amor EDT - próbka/odlewka 30. Cacharel - inne próbki na testy 31. Hugo Boss - Nuit pour Femme EDP - każda ilość 32. Hugo Boss - Orange Sunset EDT - każda ilość 33. Hugo Boss - The Scent EDT (męska) - próbki 34. Hugo Boss - inne próbki na testy (prócz Boss Orange, Boss.Bottled) 35. Hugo Boss - Hugo Deep Red EDP - każda ilość 36. Hugo Boss - Jour pour Femme EDP - odlewka 37. Calvin Klein - Euphoria Gold EDP - każda ilość 38. Calvin Klein CK One Summer 2014 EDT (limitka z limonką, arbuzem i ogórkiem) - próbka/odlewka 39. Calvin Klein - inne próbki na testy 40. Victor&Rolf - Bonbon EDP - każda ilość 41. Thierry Mugler - Alien EDT (jasnofioletowa butelka) - każda ilość 42. Thierry Mugler - inne próbki na testy 43. Paco Rabanne - Olympea EDP - każda ilość 44. Guerlain - Aqua Allegoria Mandarine Basilic EDT - każda ilość 45. Guerlain - Aqua Allegoria Limon Verde EDT - każda ilość 46. Guerlain - Aqua Allegoria Herba Fresca EDT - każda ilość 47. Guerlain - Samsara EDP - każda ilość 48. Guerlain - Samsara EDT - próbka/odlewka 49. Guerlain - inne próbki na testy (prócz La Petite Robe Noire 2012 EDT, Aqua Allegoria Pamplelune, Aqua Allegoria Teazzurra, Shalimar EDP) 50. Kenzo - Kenzo Jungle EDP - każda ilość 51. Kenzo - Jeu d'Amour EDT - próbka 52. Kenzo - Jeu d'Amour EDP - próbka 53. Kenzo - L'Eau Kenzo Intense Pour Femme EDP - każda ilość 54. Kenzo - inne próbki na testy 55. Jimmy Choo - Jimmy Choo Exotic 2015 - każda ilość 56. Jimmy Choo - inne próbki na testy 57. Shiseido - Zen EDP - próbka 58. Van Cleef & Arpels - Van Cleef Feerie EDP - próbka 59. Van Cleef & Arpels - Feerie Rubis EDP - próbka 60. Van Cleef & Arpels - inne próbki na testy 61. Karl Lagerfeld - Paradise Bay EDP - próbka 62. Karl Lagerfeld - inne zapachy - próbki na testy 63. Elizabeth Arden - każdy zapach - próbka na testy 64. Lolita Lempicka - każdy zapach - próbka na testy 65. Etat Libre d'Orange - każdy zapach - próbka na test 66. Montale - Chocolate Greedy EDP - próbka/odlewka 67. Oriflame - Volare Magnolia EDP - odlewka 68. Oriflame - Mirage (zielona butelka) - każda ilość Książki: 1. Anne Rice - prócz Wywiad z wampirem/ Wampir Lestat/ Memnoch diabeł/ Kuszenie 3. George R. R. Martin - cykl Pieśń Lodu i Ognia - prócz 1 tom - Gra o tron, 2 tom - Starcie królów 4. Dan Brown - prócz Kod Leonarda.../ Anioły i Demony/ Zwodniczy punkt/ Inferno 5. E. E. Schmitt - prócz Księga o niewidzialnym/ Oskar i Pani Róża/ Pan Ibrahim.../ Dziecko Noego/ Zapasy z życiem/ Tektonika uczuć/ Przypadek Adolfa H./ Małe zbrodnie małżeńskie/ Milarepa/ Historie miłosne/ Marzycielka z Ostendy/ Zbrodnia doskonała/ Kobieta z bukietem/ Odette Jakkażda/ Piękny deszczowy dzień/ Bosa księżniczka/ Wszystko, czego potrzeba do szczęścia/Trucicielka/ Sekta egoistów/ Kiedy byłem dziełem sztuki 6. Charlaine Harris - cykl Sookie Stackhouse (aka Czysta Krew) - prócz Martwy aż do zmroku/ U Martwych w Dallas/ Klub Martwych/ Gorzej niż martwy 7. P.C. Cast - cykl Dom Nocy - tom 6 (Kuszona)/ tom 8 (Przebudzona)/ tom 9 (Przeznaczona)/ tom 10 (Ukryta), tom 11 (Ujawniona) 8. John Grisham - prócz Ława przysięgłych/ Calico Joe/ Firma/ Zaklinacz deszczu 9. Jerzy Pilch - prócz Miasto utrapienia/ Pod Mocnym Aniołem Filmy/seriale: Mam kolekcję ponad 3 tysięcy filmów/seriali, no ale nadal szukam kolejnych, bo je szybko pochłaniam. Także zawsze warto mnie kusić dobrze utrzymanymi filmami i serialami (czytaj - bez rysek na płycie ![]() Muzyka: 1. Stromae - Racine Carree - CD, polska edycja 2. Stromae - Cheese - CD, obojętne, czy polska edycja, czy nie 3. Marilyn Manson - The Pale Emperor - CD, Deluxe Edition Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-12-03 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.