|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nerwica a studia
Od dłuższego czasu mam problem z nerwicą i do tego doszła chyba fobia społeczna. Zaczęłam właśnie wymarzony kierunek studiów, a już dużo zajęć opuściłam z powodu choroby. Będę musiała przedstawić wykładowcom jakieś usprawiedliwienie, tylko jedyne jakie będę mieć to właśnie to od psychiatry. Szczerze mówiąc bardzo jest to dla mnie krępujące ,ale chyba nie mam wyjścia. Boję się tylko ,jak oni będą na mnie patrzeć. Wiadomo jak ludzie reagują na słowo "psychiatra". Czy któraś z Wizażanek była w podobnej sytuacji? Ja od kilku dni myślę o tym jak wypadnę w ich oczach z takim zaświadczeniem.
|
|
|
|
|
#2 |
|
plum plum
|
Dot.: Nerwica a studia
Ja miałam roczny urlop zdrowotny z powodu depresji, o jego przyznaniu decydowała komisja lekarska z psychiatrą na czele. Miałam to nawet w indeksie wpisane.
Wiesz, od wykładowców oczekuje się jednak wyższego poziomu inteligencji niż od "januszy" spod monopolowego. Nie przejmuj się tak. A jeśli choroba bardzo Ci przeszkadza w funkcjonowaniu, to pomyśl właśnie o urlopie, podlecz się i wtedy wróć na uczelnię.
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
plum plum
|
Myślę, że nie powinnaś się obawiać. Nie sądzę, by pozwolili sobie na jakieś komentarze. Ogólnie, na uczelniach osób z różnymi problemami psychicznymi jest trochę, na pewno nie jesteś sama
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Lepiej nie. Idź prywatnie po zwolnienie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.