|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Sala bankietowa ATENA - Sosnowiec
Witam serdecznie,
Chciałabym zapytać czy któraś z Was miała okazję być na jakiejś imprezie czy to weselu czy sylwstrze w Atenie w Sosnowcu na Milowicach? To dla mnie bardzo ważne, ponieważ jest to jedna z ładniejszych sal w okolicy w normalnej cenie. Szukałam na forum lecz nic nie znalzłam, dlatego też Was proszę o pomoc. Z góry bardzo dziękuję.
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sala bankietowa ATENA - Sosnowiec
a na googlach szukałaś?? przykładowe pierwsze dwa linki...
http://forum.gazeta.pl/forum/w,264,2...nowcu.html?v=2 http://forum.e-wesele.pl/index.php?a...Btopic=11016.0
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
witam, szukałam ale wiele informacji nie ma, pozniej znalazlam na forum e-wesele, ale doszlismy do wniosku ze wiele pozytywów nie ma wiec wybierzemy inna sprawdzoną salę. ale mialam nadzieje ze któraś z wizażanek miała okazję tam się bawić
![]() pozdrawiam
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jak najbardziej POLECAM !!
Organizowałam tam studniówkę, po której każdy chciałby jeszcze jedną ! Wszyscy zadowoleni, wspaniała obsługa, kontakt z właścicielem, dobre jedzenie, wszystko świeże, sala przepiękna i przemiła obsługa ! Żadnych, ale to żadnych zarzutów !! Pozdrawiam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam, planuje wesele w Atenie i mam kilka wątpliwości, na innych forach czytałam inne opinie m.in,że szef jest niekompetentny,że trudno jest sie z nim dogadać bardzo mnie to zmartwiło,bo tak naprawdę jest to jedyna sala w Sosnowcu,która zwrocila moja uwage.Interesuje mnie też fakt,czy jedzenie jest smaczne i w wystarczajacych ilosciach oraz czy istnieje mozliwosci np wlasnej dekoracji. bardzo prosze o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Śpiewam w zespole i jakiś czas temu gralismy własnie w Atenie. W naszej opini niestety kiepsko sala wyszła. Właściciel - ciężki orzech do zgryzienia, trudno było się z nim dogadać. Sala może i ładna ale ogrom tych świateł mnie przeraził - kompletnie nie pasują do ogólnego wystroju. Na temat jedzenia się nie będę wypowiadać - jako zespół dosyć kiepsko nas potraktowali ( siedzieliśmy w małym pokoiku w których ledwo co 4 osoby się mieściły a co dopiero kamerzysta, fotograf oraz kierowca). Na jedzeniu ewidentnie oszczędzali - nie wiem jak w przypadku gości. Z resztą kamerzysta opowiadał, że początkowo właściciel sie starał a w chwili obecnej niestety liczy się zysk a nie zadowolenie klienta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
A ja miałam tam wesele dokładnie 2 tygodnie temu w sobotę i nie mogę nic zarzucić bo jedzenia było dużo i było świeże, dobre i wszyscy chwalili.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.