|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Listopad i grudzień - wszystkowątek
Witam
![]() ![]() Czego szukam : -Smashbox - baza pod podkład studio finish - nowe kapcie - rozmiar 41 -nowy beauty blender -płyny do kąpieli, balsamy, kremy do rąk, stóp - o neutralnych, nieowocowych, słodkich zapachach -perfumy Chloe EDP -nowe tusze do rzęs -żele do mycia twarzy-dermokosmetyczne, nawilżające -kremy do twarzy - dermokosmetyczne, nawilżajace -drewniany grzebień TBS - nowy -wcierka JANTAR -płyny micelarne -męskie maszynki do golenia -krem z mocznikiem PILARIX -pasta do zębów Elmex (pamarańczowa), Meridol, płyny do płukania ust Mam do wymianę : -Douglas - pędzel do pudru w bdb stanie -nowy krem do twarzy z wiesiołkiem OEPAROL -frakcja sojowa ECOSPA - otworzylam, ale zapach mnie zniechęcił. Frakcja nie była nawet dotykana, Przechowuję w lodówce. -tonik uroda melisa - zużycie ok 1/3 -sól morska Schwarzkopf - użyta raz -pianka do włosów kręconych Nivea - niewielki ubytek -pianka kręconych Aussie - użyta raz -maseczka zwężająca pory Ziaja - użyta kilka razy (niewielki ubytek) -płyn kręconych Marion 2x - niewielkie ubytki -balsam do ciała YR gruszka - użyty raz -lipidowy żel do mycia twarzy Ziaja - ubytek niewielki -La Roche Posay - Effaclar - końcówka żelu, na kilka użyć -podkład Mac studio fix nc 15 - 2 cm w buteleczce -puder prasowany catrice - odcień warm peach - użyty na próbę, ale nie mój kolor Jest jak nowy -tusz do rzęs Max factor 2000 calorie - kupiłam w Rossmanie na promocji 49%, ale po pierwszym użyciu odstawiłam, ponieważ mi nie odpowiada - korektor w pędzelku Gosh click'n conceal - kolor 01 - zużycie niewielke -korektor Maybelline affinitone 01 - zużycie ok. połowy - nowy korektor Collection 2000 lasting perfection w kolorze 03 warm medium. Produkt jest nowy, nigdy nieotwierany - korektor Collection 2000 lasting perfection w kolorze 01 - zużycie ok połowy Garderoba -różne szaliki w bdb stanie - biały w czarne kropki to camaieu, różwoy komin cubus, a pozostałe H&M -szare botki Deichmann - rozmiar 40 - raz założone, ale obcasy nie dla mnie -nowy cielisty i bezszwowy biustonosz marki Lindex, rozmiar 70 A, kosztował 79,90 zł, niestety nietrafiony prezent -torebki ZARA używane - za każdą zapłaciłam 199 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad i grudzień - wszystkowątek
cos za:
-sól morska Schwarzkopf - użyta raz -podkład Mac studio fix nc 15 - 2 cm w buteleczce -puder prasowany catrice - odcień warm peach - użyty na próbę, ale nie mój kolor Jest jak nowy -tusz do rzęs Max factor 2000 calorie - kupiłam w Rossmanie na promocji 49%, ale po pierwszym użyciu odstawiłam, ponieważ mi nie odpowiada - korektor w pędzelku Gosh click'n conceal - kolor 01 - zużycie niewielke -korektor Maybelline affinitone 01 - zużycie ok. połowy - nowy korektor Collection 2000 lasting perfection w kolorze 03 warm medium. Produkt jest nowy, nigdy nieotwierany - korektor Collection 2000 lasting perfection w kolorze 01 - zużycie ok połowy
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za maseczke zweżająca pory ziaja, podklad mac i tusz max factor ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.