|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
>Jestem w rozsterce SE k500i czy Samsung x640?
co byście wybrały?mam wielką rozsterke a musze szybko zadecydować, od jakiegoś czasu mam kilku miesięcznego SE a od wczoraj mam okazje testować Samsunga z klapką x640(nowy), nie wiem czy zostać przy SE czy mieć "nówke" Samsunga...?gdybym zaczeła pisać czemu sie nie moge zdecydować to bym chyba ze 2 strony zajęła więc oszczędze Wam tego
![]() wklejam linki do http://www.mobile.inspiracja.com/Son...K500,phone.php SE http://www.mobile.inspiracja.com/Sam...X640,phone.php Samsung |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: >Jestem w rozsterce SE k500i czy Samsung x640?
To może ja sobie pozwolę coś wtrącić? Chociaż ja bym "nie wybrała"
![]() Sony Ericsson K500 już w pierwszej części (Dane ogólne) przewyższa swojego konkurenta. Dalej: SE jeżeli chodzi o Aparat Cyfrowy posiada bogatsze wyposażenie. Jeżeli chodzi o Multimedia i transmisja danych także jest na czele. W przypadku funkcji Wiadomości także jest faworytem. No i w przypadku dodatków także SE góruje. No i ostatnia ocena - najważniejsza zapewne, bowiem ocena użytkowników, także jest korzystniejsza dla SE. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ale ja wiem że SE przewyższa i w wygodzie użytkowania i w funkcjonalności ale Samsung jest o wiele ładniejszy i mnie np irda nie jest potrzebna, wcześniej miałam Samsunga x100 a teraz SE troche mnie "rozpieścił"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
heh, no ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja obstawiam samsunga tez sie nad nim zastanawialam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.