![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Estee Lauder, DKNY, Blumarine - flakony i odlewki - październik
WĄTEK NIEAKTUALNY
![]() Chętnie wymienię perfumy. Zapraszam! Flakony: - Escada Desire Me - ok 20/30 ml - Jil Sander Simply - ok. 38/40 ml - Blumarine Jus de Fleurs - 48/50 ml - Malizia Bon Bons Primobacio - 45/50 ml - Avon Luck for Her - 47/50 ml - Salvador Dali ITISLOVE - ok. 45/100 ml Odlewki: - Allure Sensuelle edp - ok. 5 ml - Diesel Loverdose edp - ok. 8 ml - Lolita Lempicka Midnight Fragrance - ok. 3,5 ml - JHAG Citizen Queen - ok. 1,2 ml - Costume National 21 - ok. 9 ml - Guerlain Shalimar - ok. 0,3 ml - Grey Flannel edt - ok. 0,5 ml - Guerlain Idylle edt - 0,2 ml - Narciso edp - ok. 1,5 ml -Mark Buxton - Devil in Disguise - ok. 2,5 ml - M.Micallef - Black Ananda - ok. 4,5 ml, - Rouge Bunny Rouge Cynefin - ok. 2 ml - GAP Stay - ok. 1 ml - Amouage Memoir Woman - 0,8 ml - Berkeley S. - White Muguet - 0,2 ml - Tom Ford Violet Blonde - ok. 1 ml - Guerlain Terracota Le Parfum - 2,5 ml - Demeter Espresso - 9 ml - Lalique Equus - ok. 3 ml - Tous Sensual Touch - miniaturka bez atomka - 4 ml - PG Cuir Venenum - ok. 0,5 ml - Amor Amor In a flash - 8 ml - Agent Provocateur Fatale - 3 ml - Dita von Tease edp - 2,5 ml - Loewe 7 Sport - pół próbki robionej - Sergio Soldano Atelier Noir - 13 ml - L'Artisan Deliria - 7,5 ml - Tresor edt - 2 ml - Insolence edt - 3 ml - Rumeur 2 Rose Lanvin - 1 ml - Demeter Laundromat - 6 ml - Loverdose Tattoo - 7 ml - Ajmal Bling - 0,2 ml - Love Chloe - 0,5 ml ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201802151907 Czas edycji: 2015-12-10 o 08:12 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Estee Lauder, DKNY, Blumarine - flakony i odlewki - październik
hej znajdziesz coś u mnie z aodlewki?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Amor Amor In a flash - 8 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja po DKNY i kilka odlewek
![]() Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
To podziękuję, Gucia mam ok.50ml i chciałam za niego coś konkretnego bez rozdrabniania na odlewki. Pozdrawiam : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Trochę mi szkoda oddać Wish :/
Jeśli nic innego nie znajdę - to wrócę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
perfumoholiczka
|
Hej, co Cię interesuje za DKNY love from NY ? Nie mam wątku, zajrzyj na moją fragranticę http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/5756/
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
masz dużo fajnych rzeczy ![]() Podoba mi się Gruszka w karmelu, Viva la Juicy, Loverdose i Desire Me ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
perfumoholiczka
|
Desire me mam najbardziej na wylocie i jest go około 20 ml
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam swojego wątku na targowisku, ale może znalazłabyś coś z mojego podpisu za Diptyque Philosykos i Carachel Loulou?
![]() ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." Edytowane przez chouette_ Czas edycji: 2015-10-28 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6436/ Zerknij proszę w wolnej chwili ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.