|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
"Jak wrażenia?" po randce
Masz randkę z "osobą z internetu". On cię zagadał na portalu, ty w trakcie rozmowy zaproponowałaś spotkanie.
Na spotkaniu jest ok. Nie super, nie fenomenalnie, ale źle w żadnym wypadku. Fizycznie bardzo atrakcyjny, chemia jak najbardziej, ale masz wrażenie, że prowadzicie trochę różne style życia. I jeszcze kilka małych zgrzytów - np. facet wydaje się trochę pasywny, raz użył kiepskiego stereotypu - chociaż możliwe, że tak mu się palnęło z nerwów i zazwyczaj tego nie robi. Kilka dni po randce przychodzi od niego wiadomość: "Jak wrażenia po spotkaniu?". Tylko tyle. Nie wiesz czy chcesz go jeszcze zobaczyć: z jednej strony wydaje się, że to przystojny, sympatyczny człowiek. Z drugiej, macie inne hobby i style życia. Jak na coś takiego dyplomatycznie odpisać? Ja już odpisałam - i wiem, że nic z tego nie będzie ![]() Edytowane przez 201705071030 Czas edycji: 2015-11-28 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Jak wrażenia?" po randce
faktycznie, pytanie o wrażenia z randki niewątpliwie postawiło cię w sytuacji bez wyjścia
a facet ma zadatki na wariata LOL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
pytanie bardzo z czapy; no - chyba że to jakieś zwiady mające na celu wybadanie czy będzie następna randka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nic to, nic nie straciłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Tak, ale wiesz, z jednej strony faceci mawiają, że to kobiety owijają w bawełnę, robią podchody i nie mówią wprost o co chodzi, a tu widać jak na dłoni że faceci mają tak samo. Poza tym facet to zdobywca łowca i być może rości sobie już do Ciebie jakieś prawa, a jak mu odmówisz to albo się zakmnie w sobie i pójdzie płakać w kątku ale za jakiś czas ochłonie i zapomni, albo też będzie dalej Cię zanudzał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
ja bym dala szanse na kilka spotkan - po jednym czasem ciezko stwierdzic kto naprawde jaki jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A szansę chciałam dać, ale moją jak mi się wydawało sympatyczną odpowiedź - ale bez propozycji spotkania - odebrał jako kosza i odpowiednio odpisał. Edytowane przez 201705071030 Czas edycji: 2015-11-28 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
po drugiej stronie szafy
|
Żeby odpisać, trzeba wiedzieć czego się od tej znajomości chce - kontynuacji, zakończenia? Koleżeństwa, romansu, związku? No i przede wszystkim brakuje mi informacji na temat oczekiwań od tego spotkania - czy to było zwykłe wesołe koleżeńskie poznanie się, czy oczekiwanie "iskry" i big lof
![]() Tak więc najpierw ogarnięcie własnych wrażeń, potem odpisanie zgodnie z nimi. BTW, nie widzę nic "od czapy" w pytaniu o wrażenia po spotkaniu. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
po drugiej stronie szafy
|
A z mojego doświadczenia wynika, że owszem, bywa że dostają.
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
W wieku gimnazjalnym może. Takie dzieciaki są czasami podłe. Albo w podobnych sytuacjach gdzie ma się wspólnych znajomych, w kontekstach zawodowych między współpracownikami. Gdzie cokolwiek jest do stracenia.
Ale nie wśród nieznajomych. Jeśli dorosła osoba jest tak potwornie wrażliwa, że czuje się niewiadomo jak dotknięta po koszu od nieznajomego to z całym szacunkiem, ma większe problemy niż brak partnera. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
po drugiej stronie szafy
|
Nie wiem akurat jak on się poczuł po koszu od nieznajomej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.