|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Matka chłopaka
Witam, mam problem z mamą mojego chłopaka, nie wiem czy przesadzam, ale mam wrazenie, ze nie jest zadowolona z tego ze akurat ja jestem jego dziewczyną. Nie przejmuje sie tym za bardzo, ale chciałabym potwierdzić ze sie nie mylę.
Jednym z jej zachowań jest to ze w ich domu czuje sie jakby mnie nie zauważała, np jak wola wszystkich na dol to wymienia imiona wszystkich oprócz mojego, jak wchodze do nich to tylko dzien dobry i na tym koniec. Jak z nią juz o czymś rozmawiam to zawsze mi przerwa, nie jestem w ogole w stanie czegokolwiek sensownego powiedzieć bo zaraz wyskakuje ze swoimi racjami. Czasami jest ok ale czy te zachowania sa normalne? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matka chłopaka
Jak długo trwa związek i jak długo znasz jego rodziców?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Prawie 3 lata i właściwie od samego początku sie znamy. Jestem osobą zawsze dla nich miłą i pomocną dlatego dziwi mnie ta sytuacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie jest, ale bierze zawsze pod uwage to co ona mu mówi, tzn szanuje ich zdanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro od 3 lat jesteście razem i od 3 lat odwiedzasz go w jego rodzinnym domu, to pewnie jesteście jeszcze bardzo młodzi. Czy 22 to Twój wiek? Być może jest dla niej za wcześnie na to, żeby traktować cię jak członka rodziny? Albo nie jest typem "kocham wszystkich, więc wszyscy są mi obojętni" i nie narzuca się? Jest wiele możliwości, choćby taka, że ani ją "ziębisz ani grzejesz". Jeśli cały czas tak podchodziła do Ciebie, to zapytaj chłopaka czy: - nie lubi cię, - jak zachowuje się w stosunku do partnerów reszty dzieci, - jak zachowuje się do w stosunku do znajomych i dalszej rodziny, itp. Edytowane przez new woman in town Czas edycji: 2015-12-11 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Lubi czy nie, ale pomijanie Autorki, gdy woła wszystkich jest po prostu niegrzeczne. Twój chłopak to widzi? Powinien z nią porozmawiać i zapytać. Może ona nie zdaje sobie z tego sprawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moze to taki typ? Mam taka ciotke, urodzona piekielna.
![]()
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wcale nie jest to niegrzeczne. Jak mam sprawę rodzinną, to mam ją do rodziny. Jeśli jednak autorka została zaproszona na obiad a nie została "wywołana" z imienia to faktycznie, jest to niegrzeczne. Chodzi o kontekst. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
mOLDerator
|
Cytat:
Dziwi mnie zatem postawa chłopaka, który przez 3 lata nie zwrócił matce uwagi, że możesz czuć się urażona jej zachowaniem jak np. wszystkich woła, a Ciebie zawsze pomija, albo że zawsze Ci przerywa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Jesteś u chłopska w weekend, ale zostajesz na noc? Może tym zachowaniem matka chce Ci pokazać ze jej się to nie podoba?
#13 |
Kawaii strona mocy
|
Zamykam na prośbę Autorki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.