|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie wiem co zrobić
Ze 3 miesiące temu poznałam chłopaka, na początku normalnie rozmawialiśmy. Ale moi znajomi wmawiali mi, że chyba coś do niego czuje, ale ja o traktowałam jako zwykłego kolegę. Od miesiąca ma on dziewczynę. Strasznie często piszemy i wczoraj spytał mn czy przypadkiem czegos do niego nie czuje, ja odpowiedziałam że nie. Bo tak wtedy myślałam. On powiedział, że to dobrze bo nie chce stacić przyjaciółki i ma dziewczynę. Ale teraz wydaje mi sie, że jest inaczej i może naprawdę cos do niego czuje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie wiem co zrobić
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zdystanuj się, jeżeli coś czujesz to nigdy nie będziesz przyjaciółką. Zgadzam się z przedmówczynią taka relacja nigdy nie będzie dla Ciebie dobra. On widzi Cię jako koleżankę, Ty jego jako kogoś więcej. Macie inne oczekiwania, to się nie uda.
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
A mi się wydaje, że sama zaczęłas sobie wkrecac, że coś do niego czujesz. Bo niby wszyscy znajomi mówią, że jest w tym jakaś chemia i jak dowiedziałas się, że ma dziewczynę i w razie czego jest "za późno" to sobie zaczęłas wkrecac "a co jeśli naprawdę mi się podoba a teraz nie mam już szans?".
Jakbyś naprawdę coś czuła, to od początku byłby kimś więcej niż tylko kolegą. A nie że się obudziłas jak nie jest już wolny. Bo to bardziej podpada pod określenie "pies ogrodnika". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A z koleji jak teraz rozmawialiśmy i napisałam mu, że kolega mn poprosił o chodzenie to mi powoedział, że on nie chce żebym z kimś chodziła.... 😱 już go kompletnie nierozumiem 😔
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Pffff, to nie spowiadaj mu się ze wszystkiego, skoro on rosci sobie jakieś prawa do kierowania Tobą. Sam ma dziewczynę, a Ty masz być sama? No naprawdę zachowania rodem jak z gimnazjum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banana Fana Fo!
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;53630305]Pffff, to nie spowiadaj mu się ze wszystkiego, skoro on rosci sobie jakieś prawa do kierowania Tobą. Sam ma dziewczynę, a Ty masz być sama? No naprawdę zachowania rodem jak z gimnazjum.[/QUOTE]
Jak to wszystko czytam to mam wrażenie, że oni naprawdę są w gimnazjum, więc być może z tym zachowaniem trafiłaś ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Mamy 17 lat 😂
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Nic juz nie zrobisz. Musisz jakos sobie odpuścić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;53630305]Pffff, to nie spowiadaj mu się ze wszystkiego, skoro on rosci sobie jakieś prawa do kierowania Tobą. Sam ma dziewczynę, a Ty masz być sama? No naprawdę zachowania rodem jak z gimnazjum.[/QUOTE]
Prawie, że bingo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.