|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Prezent na rocznice
Witam Wszystkie Panie serdecznie
![]() Z góry przepraszam za to, że tu jestem i piszę ale mam mały problem. Otóż za miesiąc obchodzimy z moją ukochaną 1 rocznice bycia ze sobą, znamy się trochę dłużej ale oficjalnie jesteśmy razem prawie rok, i mam prośbę do was drogie Panie, podpowiedzcie mi proszę gdzie zabrać ukochaną. Ona wie tyle na razie że gdzieś pojedziemy i prosiłem aby wzięła sobie 3 dni wolnego i więcej się już nie dowie. Po głowie chodzi mi jakiś Hotel z Basenem, albo domek z kominkiem, bo wydaje mi się, że w takim dniu lepiej posiedzieć sobie przed kominkiem z jakimś dobrym winem, niż chodzić po górach, albo coś zwiedzać. Dobrze myślę ? Jestem z Podkarpacia zależy mi żeby to nie było na drugim końcu Polski, żeby się nie zmęczyć bardzo podróżą Bardzo zależy mi na waszych wypowiedziach bo tylko Wy (kobiety) powiecie mi czego tak na prawdę pragniecie pojechać, dostać w takim dniu, a mi zależy żeby to był wyjątkowy czas dla mojej Ukochanej, i żeby go szybko nie zapomniała. Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent na rocznice
poszukaj w necie jakiegoś noclegu w górach do wynajęcia, kup jej jakieś kwiaty i weź na kolację do restauracji
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Prezent na rocznice
narty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.