|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Sylwester w Zakopanem-nocleg i wskazówki
Hej
![]() Dostałam kilka dni urlopu w okolicach Sylwestra i chciałabym pojechać ze znajomymi na kilka dni do Zakopanego. Rok temu byłam w Białce Tatrzańskiej, było na pewno spokojniej niż w Zakopanem, ale tym razem wolę Zakopca, ze względu na stację PKP. ![]() ![]() 1. Polecacie jakieś fajne kwatery, bądź ośrodki. A może któraś z Was prowadzi ośrodek i ma wolne terminy w okolicach Nowego Roku w rozsądnych cenach? Myślałam o 4,5 dniach. Domyślam się, że może miesiąc przed to trochę późno, aczkolwiek znajomi jechali w ciemno w zeszłym roku i na miejscu znaleźli kilka noclegów, wiec wierzę, że znajdę coś teraz ![]() 2. W Zakopanem nie jeździłam nigdy na nartach, więc również chciałabym się dowiedzieć które stoki polecacie z wypożyczalnią sprzętu i trasami dla początkujących narciarzy, oraz czy na terenie Zakopanego są również busy które dowożą narciarzy na stoki? (w Białce w sezonie są one za darmo). Nie orientuje się więc jak wygląda sytuacja "narciarska" w samym Zakopanem. Z góry dziękuję ze wszelkie wskazówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Sylwester w Zakopanem-nocleg i wskazówki
Polecam te strone: http://www.nocowanie.pl/szukam_noclegu/
Dajesz ogloszenie, piszesz czego dokladnie szukasz i osoby, ktore wynajmuja kwatery same sie odzywaja. Mozesz wtedy ogladnac ich osrodek (zdjecia/opinie) i sie z nimi skontaktowac. A to, ze pozno szukasz, to fakt ![]() ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2015-11-30 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Znajomi pojechali właśnie w ciemno do Zakopanego i znaleźli kilka ofert na miejscu w podobnej cenie do nas. Nie mam z nimi kontaktu więc nie spytam gdzie nocowali, aczkolwiek na pewno nie pojadę w ciemno. Dziękuję za stronkę, już dałam ogłoszenie
![]() Edytowane przez vilka1 Czas edycji: 2015-11-30 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Okres Sylwestra w Zakopcu to nie jest niestety najlepszy czas na naukę. Kolejki do wyciągów, a na stokach tłok plus nieokrzesane i napite... no takie bydło po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jak byłam mała to byłam z rodzicami w zakopcu na sylwestra i chetnie to powtórze w tym roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Wiem, że jest sporo ludzi, ale fizycznie nie jestem w stanie wyjechać w innym terminie. W zeszłym roku jeździłam przez 10 dni i chciałabym chociaż parę razy pojeździć, żeby nie zapomnieć a się doszkolić jeszcze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Szymoszkowa jest płaska jak stół i szeroka, ale ludzi masa. W Zakopcu poza Nosalem nie ma właściwie wymagających stoków. W okolicach Gliczarowa jest sporo oślich łączek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
bylam w zakopcu rok temu, nocowalismy na harendzie. w tym roku pomimo ostrych poszukiwan od listopada nie udalo nam sie nic znalezc (ekipa 11 osob
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.