|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chanel no 19 Poudre 40/50 ml
Witam,
Mam do oddania w dobre ręce flakonik 50 ml (ubytek około 10 ml), dostałam jakiś czas temu w prezencie i zapach zaczął być za ciężki dla mnie i mnie drażni. Oddaję z ciężkim sercem ![]() Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia, na których widać ile perfum jest we flakonie, jak i zdjęcia denka, na którym widać napisy świadczące o autentyczności (o autentyczności świadczy również numer seryjny wygrawerowany na szkle z tyłu, na dole flakonika - też mogę przesłać zdjęcie). Perfumy raz mi upadły na ziemię, ale się nie stłukły- grube szkło wytrzymało upadek, zostało niewielkie wgniecenie przy atomizerze- ale nie przeszkadza to w niczym- jedynie w estetyce (też mogę przesłać zdjęcie). Nie mam pudełka, zaginęło przy przeprowadzce. Wymiana tylko osobista we Wrocławiu lub okolicach- boje się wysyłać kurierem zapach za kilkaset złotych, z resztą uważam, że ktoś kto się wymieni ze mną też się boi wysyłać swoje perfumy, lub boi się, że moje to podróby, dlatego przy wymianie osobistej można dokładnie pooglądać flakon z każdej strony. Na co się wymienię? Na zapach/zapachy (w zależności od pojemności i wartości) spośród: - Flora Gucci EDP, - Burberry London Men, - Burberry London Women, - Chance Chanel, Lub jakieś inne, które mnie zainteresują. Mogę rozważyć wymianę na zapach + kosmetyk, jeżeli będzie to coś interesującego ![]() Zapraszam ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel no 19 Poudre 40/50 ml
wybierzesz sobie coś u mnie?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.