|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jajcarski prezent na ślub koleżanki :
Witam. Moja koleżanka za dwa miesiące bierze ślub i nie mam pojęcia jaki jajcarski prezent moge kupić dla młodej pary? Prosze pomóżcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jajcarski prezent na ślub koleżanki :
A czemu ma być jajcarski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dl niej wałek do ciasta z dedykacją "na męża". Dla niego zatyczki do uszu z tekstem "jak będzie marudziła"
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja mojej kumpeli 2 lata temu kupiłam książkę kucharską i toster do grzanek wypalający "I love you" na grzankach. Zapakowałam te dwie rzeczy osobno, na książce przykleiłam dużą literę A, na tosterze B. Obok A nakleiłam małym druczkiem tekst: "W razie katastrofy z A użyć B".
Nie wiem czy to wystarczająco jajcarskie, ale przynajmniej choć trochę praktyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Zależy, co koleżanka lubi, czym się zajmuje...Na przykład mój brat i jego przyszła żona są maniakami gier komputerowych, mają w domu dwa laptopy, potrafią siedzieć w dwóch oddzielnych pokojach i grać przez internet (oczywiście, jako przeciwnicy :P) Dostaną ode mnie komplet dwóch myszy komputerowych - on w kształcie dziewczyny w bikini, ona męskiego torsu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
fajne rzeczy na ślub są w <reklama> w dziale ślubnym - można tam kupić min. elegancki zestaw kubków dla małżonków w drewnianym pudełku z siankiem... Fajny i praktyczny prezent, a dzięki tobie nowożeńcy będą mieli coś ładnego, praktycznego i codziennego użytku. Są tam też albumy do fotografii (hand made) które mogą być fajnym pomysłem zwłaszcza dla kogoś kto ceni fotografię analogową. Fajny sklep, polecam
Jeżeli ktoś zwleka ze ślubem jest tam też taki komplet kubków który nazywa się konkubinat. Większość par reaguje na to z uśmiechem. ![]() Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2015-09-10 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Myślę, że na ślub nie powinno robić się "jajcarskich" prezentów, to nie 18, chyba że inaczej rozumiemy znaczenie tego słowa.
![]() Oczywiście pomysł który dała koleżanka z tym tosterem jest fajny.
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż ja bym np pomyślała o jakimś DIY, poprzerabiałabym zdjęcia młodej pary i zrobiła z nich jakiś kolaż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
bardzo ciekawy pomyśl z tymi zdjęciami. Myślę, ze to bardzo fajna pamiątka, a jajcarskie prezenty są właśnie na panieński czy kawalerski.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.