|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Sombre czy ombre ?
Witam byłam u fryzjera nie będę wymieniać u jakiego :/ w Katowicach dałam 200 zł i w ogóle nie uzyskałam to co chce. Nie została położona żadna farba tylko stonowane i rozjaśnione. Zdjęcie od dołu to moje przed na gorze to moje po, a trzecie jaki efekt chce uzyskać. Owszem jakieś sombre mam.. ale w tak drogim i dobrym salonie nie uzyskałam nic... Co mam teraz zrobić żeby mieć taki blond ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sombre czy ombre ?
Ja pierwsze co, to bym założyła reklamację. I oczywiście nie zapłaciła za usługę... Niestety, wielu fryzjerów bierze się za coś, o czym nie ma pojęcia i takie efekty. Pokazywałaś mu zdjęcie, jaki kolor chcesz uzyskać?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Sombre czy ombre ?
Tak. Stwierdzili ze tak mi nie wyjdzie a siedziałam 7 godzin
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Pisałam do nich ponieważ u nich w świetle było ok. . A w dziennym nic ;/ napisali ze to było szkolenie a u ich szefowej zapłaciła bym 700 zł. Chore za sombre :/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.