|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Cote D Azur Mexico Dark Women (odpowiednik Mexx Black?)
Cześć dziewczęta!
![]() Czy znacie moze Cote D Azur Mexico Dark Women? Z tego, co udalo mi się wyczytać w internecie to (dużo) tańszy odpowiednik Mexx Black... ![]() ![]() ![]() Najbardziej interesuje mnie czy długo utrzymuje się zapach tych perfum oraz czy faktycznie są podobne do oryginału ![]() Edytowane przez ragdoll93 Czas edycji: 2012-09-13 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cote D Azur Mexico Dark Women (odpowiednik Mexx Black?)
Czyli to odpowiednik, czyli podróba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszukaj w kioskach, hipermarketach - one bywają w bardzo dziwnych miejscach. E, nie wrzucajmy podrób, które nie wiadomo kto produkuje i bezczelnie posługuje się cudzym logo, do jednego wora z legalnymi produkcjami za kilkanaście zł. Na tej zasadzie powinno się przestać kupować w Zarze, bo też robi odpowiedniki projektantów ![]() ![]() Firmę Cote d'Azur nawet Unia dofinansowuje, więc nie bądźmy świętsze od papieża ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za naprostowanie. Nie znam firmy, więc po tym opisie zapytałam (może ze złym nastawieniem).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Miałam oryginalne Mexx Black i te z Cote d' Azur (Mexico Dark) - tak, to jest dokładnie ten zapach, przynajmniej jak dla mnie. Trzymają się dość długo. Ja zupełnie się na nie przerzuciłam z racji tego że uwielbiam ten zapach i używam go non stop, więc oryginalnych (30 ml) nie miałam zbyt długo a szczerze mówiąc różnicy między nimi w ogóle nie widzę, może jedynie w cenie :P Mogę polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
![]()
Odświeżam wątek- czy wiecie coś na temat tego zapachu??
Nie chodzi o to, że szkoda mi kasy na oryginał, a o to, że Mexx Black Woman został wycofany ze sprzedaży, a ja uwielbiałam ten zapach... Czy ktoś jeszcze testował ten perfum? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.