|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie drogi kamerzysta na Ślub i Wesele z okolic Rybnika
Witajcie. Wiem, że tego typu wątków jest całe mnóstwo ale niestety nie znalazłam nic ciekawego dla siebie i większość też jest przedawniona. Poszukuję dobrego i niedrogiego kamerzysty z Rybnika lub okolic. Nasz Ślub będzie dopiero w 2015 roku ale już prawie wszystko mamy zarezerwowane (sala, zespół, na oku już mamy fotografa) został tylko kamerzysta. Znacie kogoś fajnego godnego polecenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Work, work, work
|
Dot.: Nie drogi kamerzysta na Ślub i Wesele z okolic Rybnika
Cytat:
Określ przedział cenowy, będzie prościej ![]()
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Do 3000 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
My mamy i kamerzystę i fotografa z jednej firmy ProAction. Mamy z nimi podpisaną umowę na 2014r. Robili zdjęcia i film dla mojej siostry 3 lata temu i wszystko wyszło super. Jak się bierze ich w pakiecie to zawsze dorzucają jakieś gratisy. Zobacz sobie do nich na stronę http://www.proaction.pl i ostatni ich filmik - teraz znalazłam na
Edytowane przez aga_sliwka Czas edycji: 2013-08-08 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Work, work, work
|
Nie siedzę w kamerzystach, ale możesz porozsyłać do kilku zapytania, zobaczysz, co Ci odpowiedzą, a jest tego pewnie sporo.
Z ceną myślałam, że napiszesz 1000zł, jak ktoś ostatnio na forum- dobry i tani ![]() Mogę jedynie Ci powiedzieć, że kuzynka miała u siebie chłopaków z http://galeria-artystyczna.com/ Filmu jeszcze nie ma, bo wesele było niedawno, ale oglądając filmiki na ich stronce, to są warte uwagi, chociaż nie wiem, ile biorą ![]()
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A czemu akurat z rybnika lub okolic? Jest mnóstwo firm, które są w stanie dojechać z każdego miejsca PL. Ja osobiście korzystałem z mvideos - Filmowanie Szczecin, którzy dojechali do mnie do Poznania ze Szczecina. Znalazłem ich przypadkiem, w portfolio mają głównie animacje na wysokim poziomie, ale jak napisałem do nich to okazało się, że zajmują się też wszelkiego rodzaju filmowaniem. Polecam sprawdzić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Work, work, work
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Cena zależy chyba przede wszystkim od tego czy chcesz mieć filmowany ślub lustrzankami czy kamerami. Mój PM się uparł na lustrzanki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Work, work, work
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
UWAGA OSZUŚCI!
Przestrzegam wszystkich przyszłych nowożeńców i nie życzę tak wielkich stresów jakie przeżywamy nieustannie od października 2013 roku. Nasz ślub i uroczystość weselna odbyły się 30.07.2013r. Do tej pory nie otrzymaliśmy od panów z WWW.TELEDYSKWESELNY.PL pana Piotra Dębskiego i montażysty Szymona Krężoloka normalnego filmu z naszego pięknego dnia. Wszystko na początku wydawało się super. Zrobili nam piękny filmik podziękowania dla rodziców, który wyświetliliśmy podczas imprezy. Byli na weselu do końca oczepin i też nagraliśmy plener kilka tygodni później, dokładnie 1 września. Potem nagle cisza..2 miesiące..3... Montażysta najpierw napisał coś o problemach techniczych, że padła mu karta graficzna w komputerze i nie może pracować.. daliśmy kolejne 2 tygodnie na przesłanie nam wersji roboczej teledysku, wstępu, części ślubnej i weselnej. Następnie cały czas pojawiały się niesamowite wręcz historie, które uniemożliwiały wysłanie podglądu. W końcu dostaliśmy wstęp 22 listopada (który potem okazał się marnym teledyskiem bez pleneru, a specjalnie go dogrywaliśmy) . Po czym znowu cisza.. jak 24 grudnia zadzwonił mąż do montażysty to ten nagle powiedział, że jest w szpitalu! Pragnę zaznaczyć, że W UMOWIE TERMIN ODDANIA DZIEŁA UPŁYWAŁ PO 30 DNIACH. Dopiero po wysłaniu pocztą pisma przedsądowego w lutym dostaliśmy płyty nie widząc wcześniej nic ponad wstęp i część ślubną, z której nie byliśmy zadowoleni i wnieśliśmy od razu uwagi. Film zaczyna się BEZ ŻADNEGO WSTĘPU, PODZIAŁU NA CZĘŚCI, WYBORU SCEN/PRZEBIEGU UROCZYSTOŚCI. Chcieliśmy 2 wersje błogosławieństwa oraz uroczystości ślubnej - normalną dla rodziców i skróconą dla znajomych i dalszej rodziny. To co zobaczyliśmy zmroziło nam krew w żyłach. Wrzucamy płytę do odtwarzacza i tak jakbym ja na pendrive'a wrzuciła - od razu zaczyna się wstęp, który okazuje się teledyskiem weselnym. Jak się kończy, pierwsze co najmniej 2 minuty lecą od początku ale to już nie jest teledysk tylko wstęp i błogosławieństwo. NIE BYŁO ŻADNYCH SKRÓCONYCH CZĘŚCI, LATAŁY PIKSELE, PRZY ZMIANIE KAMER-UJĘĆ W KOŚCIELE NAGLE GŁOŚNOŚĆ SIĘ ZMIENIAŁA JAKBY BYŁA NAGRYWANA Z 2 KOMÓREK A NIE PROFESJONALNEGO SPRZĘTU.. Następnie część weselna. NIE ZOSTAŁY WYKASOWANE KOMPROMITUJĄCE ŻYCZENIA TYLKO WSZYSTKIE WRZUCONE ŻYWCEM MIĘDZY SEKWENCJAMI JEDZENIA I TAŃCA. NIE MA RZUCANIA WELONU PODCZAS OCZEPIN!!!!!!!!!!!!! Nawet amatorzy wiedzą, że to najważniejszy moment oczepin! ŚWIETNA ZABAWA OCZEPINOWA ZOSTAŁA TOTALNIE WYKASOWANA A ZASTĄPIONA JEDYNIE NUDNYM POCIĄGIEM Z LUDZI. NA KONIEC RODZICE MŁODYCH ŚPIEWAJĄ HEJ UŁANI I NAGLE FILM SIĘ URYWA!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MA PLENERU!!!!!!!!! CZY TAK WYGLĄDA PROFESJONALNY FILM ŚLUBNY???!!! W tej chwili po kolejnych 2 miesiącach wkraczamy na drogę sądową z tymi panami. ZRUJNOWALI NAM NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W ŻYCIU. WSTYDZIMY SIĘ KOMUKOLWIEK GO POKAZAĆ, BO JEST PO PROSTU ŻAŁOSNY. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o kamerzystę na weselu to moim zdaniem warto się zastanowić czy go w ogóle brać - może wystarczy tylko profesjonalny fotograf, który wykona ładne zdjęcia a DODATKOWO nagra najważniejsze momenty? Takie rozwiązanie moim zdaniem jest lepsze a dodatkowo tańsze. Po co wynajmować kamerzystę i fotografa jak można jedną osobę, no chyba, że komuś zależy na długim filmie z wesela to wtedy rozumiem
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-07-27 o 09:47 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.