|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zmiana nastawienia- czy to możliwe?
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Zmiana nastawienia- czy to możliwe?
Cytat:
Jak sobie radzić psychicznie i fizycznie? Mój sport był i jest moją największą pasją, moim życiem, tak mogę powiedzieć. Robiłam wszystko, zeby nie stracić z nim kontaktu, jeździłam na zawody jako kibic, śledziłam - jak zawsze - wszystkie nowinki itd. Trenowałam na miarę moich możliwości - najpierw wcale ![]() Fizycznie nie bardzo wiem, co Ci podpowiedzieć, nie mam pojęcia o możliwościach aktywności fizycznej w przypadku odklejającej się siatkówki. Ale miałam kumpla, zaangażowanego w ten sam sport, co ja, który miał operację na oboje oczu z tego samego powodu. I wiem, że po jakimś czasie wrócił, choć już wyłącznie w wydaniu amatorskim. Wszystko zależy od tego, jaki sport uprawiasz, czy na hali, czy w terenie itd. Pogadaj z lekarzem sportowym ("zwykły" każe Ci usiąść i czekać na zgon, przerabiałam to). Ja nie byłam zawodowcem, uprawiałam mój sport na najwyższym możliwym dla mnie poziomie, ale równolegle pracując (treningi przed pójściem za biurko). Spodziewam się więc, że dla Ciebie to ogromny szok i bardzo duża rewolucja w życiu. Bo u mnie była gigantyczna. Życzę Ci dużo siły - przede wszystkim w głowie. I trzymam kciuki! Edytowane przez deszczem Czas edycji: 2015-12-13 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.