|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Mamy z Wrocławia rocznik zbliżony do 91 ??
Czy są tu jakieś mamusie z Wrocławia, którym doskwiera brak znajomych (a może nie doskwiera) i były by chętne na pogaduchy / spotkania / kawę / a może kino?
...a gdy będą mogły zostawić pod opieką męża/chłopaka itd... dziecko to możne jakieś wieczorne wyjście na piwko? Coś o mnie na początek: Paulina - mam 25l, Mieszkam we Wrocławiu (okolice Nowego Dworu) Mam dwójkę czortów (1rok i 5 lat) przyjaciele się jakoś wykruszyli po drodze, lub po prostu wyjechali i widzę ich średnio raz na 2 lata, więc z miłą chęcią poznam kogoś do pogadania/wygadania i spędzania wolnej chwili (niekoniecznie bez dzieci) ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy z Wrocławia rocznik zbliżony do 91 ??
Cześć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pyskatka
|
Hej ja z dalszych okolic Wrocka , 24 lata - córeczska skonczyla rok.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Czy mamy mieszkające we Wrocławiu i mające dzieci w wieku PRZEDSZKOLNYM, mogły by nam pomóc i odpowiedzieć na krótkie pytania nt. leczenia dzieci przez pediatrów?
Piszemy pracę na konferencję - czy pediatrzy stosują się do obecnych norm i zaleceń. ![]() Dziękuję z góry! https://docs.google.com/forms/d/15j0...PdDuo/viewform |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jaki cel ma ankieta?
z tel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Do opublikowania wyników na konferencji naukowej i w czasopismach pediatrycznych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.