|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak sie golić ?
Hej, mam problem z goleniem miejsc intymnych, od zawsze robie to zyletka, ale to jest jedna wielka masakra, czasem mam chcec wgl tego nie robic, bo jestem alergiczka, mam AZS i niestety jak wiadomo, wychodza mi czerwone krotki, skora jest podrazniona, nadomiar zlego, czesto sie zatnę i leci krew, a wiadomo,ze w tych miejsach lepiej nie miec ran.Poza tym, sa miejsca ktorych nie moge wgl dostrzec i gole na oslep, potem jak dotykam to ciagle czuje wlosy. wiem ze najlepsza metoda na to jest depilacja woskiem u kosmetyczki, ale ja jestem osoba wstydliwa i nie chcialabym zeby obca baba (poza ginekologiem) mnie tam ogladala. Poza tym, mam mocny zarost, takie mocne wlosy przydalyby sie na glowie a nie tam
![]() stad moje pytanie: w jaki sposob Wy sie tam golicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak sie golić ?
Próbowałaś maszynką golić najpierw 'z włosem' i potem ewentualnie jak coś zostanie to resztę 'pod włos'? A jak nie, to spróbuj depilatorem ale nie tym wyrywającym tylko normalnie tym co 'ucina' te włoski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Golenie z włosem to nie to samo
![]() Spróbuj maszynki ELEKTRYCZNEJ. Sama mam bardzo delikatną i wrażliwą skórę, a to lepsze niż zwykłe maszynki. No i tematów było już milion. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przełam się na pójście do kosmetyczki, bo jeśli masz mocne owłosienie, to maszynka (w sensie brzytwa) nie jest najlepszym rozwiązaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Poza woskowaniem u kosmetyczki najbardziej ekonomiczne metody to:
1. 75zł depilator Philips HP6420 - depiluje jak droższe modele. 40 opinii http://www.ceneo.pl/23254409#tab=click 2. 680zł depilator IPL Remington IPL6250 podobno spokój na 2 miesiące. 13 opinii http://www.ceneo.pl/36925720#tab=clickTylko nie wiem, czy można nim depilować okolice odbytu i wargi sromowe. 3. Depilacja laserowa LightSheer Duet, chyba 200zł x 5 serii. Aha, jeszcze co do depilacji okolic odbytu, to najlepiej na środku brodzika położyć płasko lusterko, wtedy nad nim kucasz i depilacja już jest łatwa. Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2016-01-18 o 00:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wow ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Polecam wosk u kosmetyczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.