|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki makijaz? pomocy
Hej Kobietki, nie wiem czy byl juz taki watek bo jestem tu nowa i jeszcze do końca nie ogarnelsm tu wszystkiego
![]() ![]() zaczyna sie okres studniowkowy i gdyby nie to, nie prosilabym Was o pomoc. Oczywiscie kupilam juz piekna czerwona sukienke, a moją wizją nylo zalozenie do niej zlotych szpilek + zlotej kopertowki, a do tego wycwiczony juz makijaz brazowo-zloty. Jednak moje plany skrzyzowaly piekne SREBRNE szpile (nie moglam nigdzie znalezc ladnych i wugodnych zlotych) wiec je kupilam. siedze teraz i mysle co z makijazem?! jak myslicie? Co by pasowalo? srebrne oko? Czy juz za duzo tego srebra? Moze cos innego? Bylabym OGROMNIE wdzieczna na wszelkie pomysly, zdjecia CO TYLKO UWAZACIE. dziekuje za wszelkie checi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jaki makijaz? pomocy
Nie wiem jak jesteś wprawiona w makijażu, ale dla mnie złoto i srebro jest dość ciężkim kolorem w makijażu. Nie znam się super na typach urody, ale srebro i złoto nie pasuje wszystkim i raczej jest to albo złoto albo srebro. Na Twoim miejscu popróbowałabym makijażu ze srebrną kreską zaraz nad czarną, a jeśli Ci to nie będzie tak wprawnie wychodziło jak poprzedni makijaż to radziłabym Ci pomalować oczy brązami dla bezpieczeństwa by nic nie zepsuć. Brązy i beże zawsze są bezpieczną opcją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jaki makijaz? pomocy
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.