| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzêdzia | 
|  2016-02-25, 23:13 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-02 
					Wiadomo¶ci: 1
				 |   Kolororyzacja po dekoloryzacji

Hej dziewczyny   chcia³abym poradziæ siê.. bo przekombinowa³am  mia³am podwójnie dekoloryzowane w³osy u fryzjerki. Za pierwszym razem po³o¿y³a mi ciep³y br±z, a ostatnio zrobi³a mi ¶redni blond raczej w ch³odniejszej tonacji. Oczywi¶cie jak zwykle mi co¶ nie pasowa³o i postanowi³am po swojemu je poprawiæ. Przemalowa³am je farb± rozja¶niaj±c±. Odrost oczywi¶cie rudy, a dó³ platynowy z ¿ó³tym po³yskiem.. Wiêc ¿eby sch³odziæ to na odrost po³o¿y³am popielaty blond, a ¿eby by³ równy kolor to dó³ zapieni³am równiez tym popielatym blondem. Efekt mo¿e i ok, gdyby nie ten odrost.. Po moich eksperymentach zosta³o lekkie siano, ale po oleju kokosowym i innych od¿ywkach zaczynaj± ¿yæ  Patrz±c  na mój odrost chcia³abym wróciæ do br±zu  I moje pytanie: czy casting 535 czekolada bêdzie dobrym rozwiazaniem? Zrobi³abym go na zasadzie utrwalenia czyli po na³o¿eniu i zmyciu na³o¿y³a go jeszcze raz z rozcieñczonym kremem utleniaj±cym na 10 -1 5 minut, ¿eby nie zszed³ po 2 myciach jak to bywa przy rozja¶nionych w³osach, no chyba ze kolor bêdzie mocny to poczekam, a¿ siê wypierze ca³kiem i znów pomaluje tym odcieniem  zastanawiam siê tylko czy nie podbije mi zieleñ z popielu, niby casting 535 to wg koñcówki numeracji z³oty mahoñ, czyli niejako barwnik czerwony zbijaj±cy zieleñ.. tylko, ¿e na pierwszym miejscu jest 3.. i nie wiem czy mi siê nie pogryz± odcienie   Edytowane przez marsilka_ Czas edycji: 2016-02-27 o 15:20 | 
|     |   | 
|  2016-02-29, 14:24 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: kujawsko-pomorskie 
					Wiadomo¶ci: 19 655
				 | 

Dot.: Kolororyzacja po dekoloryzacji

Je¶li ten popiel nie jest mocny to my¶lê, ¿e mo¿esz spróbowaæ, bior±c pod uwagê t± pi±tkê. Zawsze te¿ mo¿esz najpierw zrobiæ test na pasemku. Wys³ane poprzez Sony Xperia Z2. 
				__________________ Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury | 
|  | 

| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.