Poznałyście kiedyś chłopaka w złym czasie i miejscu? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-12-26, 18:46   #1
anetak13441
Przyczajenie

Poznałyście kiedyś chłopaka w złym czasie i miejscu?

2 tygodnie temu spotkałam się pierwszy raz z chłopakiem, którego "znam" od ok 6 lat.. Cudzysłów stąd, że poznaliśmy się przez internet, jeszcze za czasów Naszej Klasy ale nigdy się nie spotkaliśmy wcześniej, ponieważ mieszkał na drugim końcu Polski. Tak sobie dorastaliśmy(ja w obecnej chwili mam 21 lat a on 24), czasem mając intensywniejszy kontakt, potem słabszy ale często myślami wracałam do jego osoby bo zawsze czułam że to ktoś wyjątkowy. Historia jest długa więc żeby jej wam oszczędzić napisze, że kontakt nam się odnowił kiedy napisał do mnie jakieś pół roku temu, wyprowadził się do Anglii. Przez te pół roku pisaliśmy codziennie wieczorem, aż w końcu napisał że przyjeżdża na święta do Polski i chciałby się wreszcie ze mną zobaczyć. Przyjechał do mojego miasta i spędziliśmy razem dzień, jeden jedyny dzień który był najpiękniejszym dniem w całym moim życiu. Nie było ani przez chwile niezręcznie, ani przez chwile nie odczułam że tak naprawdę widzimy się pierwszy raz. Cały dzień traktował mnie jak księżniczkę, wieczorem poszliśmy do mnie żeby napić się wina. Jestem dziewicą i przy nim czułam że to właśnie on mógłby być tym pierwszym, ale spanikowałam i uszanował to, po prostu zasnęliśmy wtuleni.
Wtedy nie myślałam o tym że prawdopodobnie nigdy się nie spotkamy, on dzień po tym kiedy wyjechał napisał że to był mile spędzony czas ale każdy z nas ma swoje życie. Oczywiście zgadzam się z tym, dzieli nas tak wiele ale również wiele łączy.
Teraz przejrzałam trochę na oczy patrząc na zdjęcie z dziewczyną z którą właśnie jest, podejrzewam że znał ją już jak tu był. Kontakt znowu się urwał a on tak naprawdę pisał do mnie wtedy kiedy akurat był sam.

Może jestem jak głupia nastolata, ale często zanim się spotkaliśmy myślałam o tym że gdybyśmy spotkali się w innych okolicznościach, jeśli los jakoś nas na siebie nakierował to moglibyśmy być razem.
Miałyście kiedyś takie uczucie?
anetak13441 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 18:53   #2
SylwiaKaja
Rozeznanie

Dot.: Poznałyście kiedyś chłopaka w złym czasie i miejscu?

Cytat:
Teraz przejrzałam trochę na oczy patrząc na zdjęcie z dziewczyną z którą właśnie jest, podejrzewam że znał ją już jak tu był. Kontakt znowu się urwał a on tak naprawdę pisał do mnie wtedy kiedy akurat był sam.
Nie do końca rozumiem, to on ma dziewczynę i w tym samym czasie prawie poszedł do łożka z Tobą?
SylwiaKaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 19:13   #3
stewardesa
BAN stały

Czy to ten sam facet, co w Twoim poprzednim wątku?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 19:53   #4
januszpolak
Zakorzenienie

Według mnie to nie jest kwestia złego czasu czy miejsca tylko on Cię nie chce po prostu, jakby chciał to byście byli razem i tyle.
januszpolak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 21:16   #5
izoolka
Raczkowanie

Też nie wydaje mi się żeby to było jakieś zrządzenie złego losu który chciał Was rozdzielić. Po prostu tak wyszło, spędziliście razem noc i każdy poszedł w swoją stronę. Od początku takie było założenie nie ?
My kobiety, mamy taką specjalną zdolność przypisywania zwykłym rzeczom jakiejś nadzwyczajnej wagi
izoolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 22:08   #6
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

Cóż, wcale go nie znasz. Traktowanie dziewczyny jak księżniczki ledwo przez 1 dzień to nie jest żadne wielkie osiągnięcie. Nie wiesz jakim by się okazał facetem naprawdę, przy bliższym poznani u i dłuższej znajomości. Nawet nie wiesz czy w ogóle chciałabyś z nim być.
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-26, 22:39   #7
vanniaa
Zadomowienie

Jak dla mnie, to liczyl na to, ze dasz sie przeleciec, a ze nic z tego nie wyszlo dal sobie spokoj, bo niczego wiecej nie chial.
vanniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-27, 15:16   #8
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanniaa Pokaż wiadomość
Jak dla mnie, to liczyl na to, ze dasz sie przeleciec, a ze nic z tego nie wyszlo dal sobie spokoj, bo niczego wiecej nie chial.
Zgadzam się.
Gdybyście byli sobie przeznaczeni, to nic by się nie liczyło, po prostu zrobiliście wszystko, aby być razem. A tymczasem widać, że żadnemu z Was za bardzo nie zalezy, skoro znaleźliście tyle wymówek.

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-27, 15:20   #9
Erykah_B
Rozeznanie

Nie wierzę w zły czas i złe miejsca w życiu. Wszystko jest po coś.
Erykah_B jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości