|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy ludzie sie zmieniaja? Wasze doswiadczenia
Nie chodzi mi to o dalekich znajomych czy wygląd,ale o blizszych(ktorzy nie ukryja maski) Czy obserwujecie czesto zmiany na lepsze/ gorsze wsrod ludzi? np. osoba bedaca nieśmiala staje sie odważniejsza i pewna siebie , mialam przyklad takiej dziewczyny w liceum, oczywiscie to kwestia "ukazania cech swiatu" moze bardziej niz typowych cech charakteru, ale takie kwestie jak podejscie do pieniedzy, szacunek do innych ludzi, lenistwo a bycie pracowitym, wrazliwosc empatia. Mi sie wydaje ze zmienilam sie sporo od czasow kiedy bylam powiedzmy 15-latka-w sumie dzieckiemale duzo zostalo , oczywiscie slyszy sie o nawroconych alkoholikach, o ludziach co zmienili swoje zycie o 180stopni pod wplywem jakiegos wydarzenia.Ale jakie macie doswiadczenia odnosnie swoich np. partnerow?caly czas sa tacy sami? wierzycie ze ktos sie moze zmienic trwale na lepsze? swoich rodzicow, przyjaciol ludzi z bliskiego otoczenia? Wiadomo ze nie o to chodzi czy nalezy ;tkwic z kims bo 'noż' sie zmieni. Ale czy faktycznie Wy sami badz ktos Wam bliski bardzo sie zmienil?
Edytowane przez gumka24 Czas edycji: 2015-12-27 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy ludzie sie zmieniaja? Wasze doswiadczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
ja się cały czas zmieniam, mimo przekroczenia ćwierćwiecza. ciągle uczę się czegoś nowego, pracuję nad swoim charakterem.
czasem się rozglądam wokół i mam wrażenie, że niektórzy kształtowali swój charakter do dwudziestki, a potem tacy dorośli, wiedząc czego chcą i nic już nie muszą zmieniać. a przydałoby się niektórym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mój obecny facet bardzo się zmienił. Jeszcze parę miesięcy temu myślałam o nim, że owszem jest przystojny, ale nie ma szans aby stworzyć z nim bliższą relacje. Ale ta zmiana miała związek z podjęciem terapii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Lepiej napisz od razu czy chodzi o chłopaka, a jeżeli tak to o co konkretnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.