|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
do narciarzy :):):)
czy ktos z was sie orientuje w cenach wyciagow, wypozyczenia nart
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: do narciarzy :):):)
Oj.. strasznie ogólne to pytanie. weszytsko zalezy od tego gdzie jedziesz, jaki stok, czy bardzo nowoczesny..
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W weekendy stoki są zawalone narciarzami i często bardziej opłaca się brać zjazdówki niż całodzienne karnety, bo w ciągu dnia więcej stoi się w kolejce do wyciągu niż przebywa na stoku. Chcesz pożyczyć tylko narty? czy może buty i kijki też? Ja już się nie mogę doczekać pierwszego w tym sezonie wyjazdu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o wypozyczanie calego sprzetu to mysle ze w granicach 50 zl bys sie zmiescila ale musisz sie liczyc z tym ze jesli przy danym stoku jest pensjonat lub hotel to pierwszenstwo do sprzetu narciarskiego uzyskuja klienci tegoz hotelu. Warto wczesniej uzyskac numer telefonu do danej wypozyczalni i dzien wczesniej zadzwonic wypytac sie i jesli jest mozliwosc rezerwacji to zarezerwowac. Powiem szczerze ze mialm 2 takie wypady i stwierzdialm ze szkoda nerwow i czasu .Jesli jestes poczatjkujacac narcairka lepiej zakupic na jakies gieldzie lub w sklepach uzywany sprzet i sie uczyc.Mi dopiero po okolo 3 sezonach udalo sie opanowac dla mnie na zadowalajacym poziomie umiejetnosc jazdy na nartach.Mysle ze najlepiej wyjdzie ci zakup uzywanego sprzetu , wypozyczanie jest dosyc kosztowne i jak wspomnialam wiaze sie z wieloma nerwami..Pozdrawiam .pa
ps Ja tez czekam z niecierpliwoscia na porzadna zime. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a sprawdzałaś w google? na pewno masz sprecyzowaną przynajmniej jedna rzecz której szukasz. Jeśli wiesz do jakiej miejscowości chcesz sie wybrać- wpisz w wyszukiwarce i poczytaj , każda gmina której zależy na promocji ma zamieszczone takie informacje. Chyba domyślasz się że zakopane wyjdzie drogo. Weź też do ręki atlas samochodowy- tam czasem są znaczki w której miejscowości znajdują się wyciągi. Podaję stronkę sieci wyciągów w Białce Tatrzańskiej:
http://www.bialkatatrzanska.com/page.php?menu=52
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ja myslalam o karpaczu. kurcze widze ze nie jest latwo z tymi gorami. najlepiej to jechac autem i ze swoim sprzetem. ja niestety nie mam takiej mozliwosci. a ile kosztuja karnety? ile wy zazwyczaj placicie za karnety? i widze ze wypozyczenie sprzetu narciarskiego tez niezle kosztuje.musze przyznac ze taki wypad na narty to jest spory wydatek. jakos nigdy nie zdawalam sobie z tego sprawy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.