2016-01-02, 15:36
|
|
Przyczajenie
|
skąd to plamienie ?
Cześć dziewczynki
Od lipca tego roku przyjmuję tabletki antykoncepcyjne - vibin mini. Podczas przyjmowania 1 opakowania, przez cały miesiąc miałam dość silne plamienie, później wszystko ustąpiło. Aż do dzisiaj - wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę z 3 rzędu i tu nagle.. brunatne plamienie, póki co dość skąpe. Zastanawiam się skąd mogło się wziąć. Dodam że w zeszłym miesiącu wszystko było ok, poza jednym małym incydentem. Podczas okresu zabalowałam trochę z przyjaciółką no i cóż.. skończyło się to wymiotami. Ale wg ulotki pominiętą tabletkę placebo należy wyrzucić, a dwa dni później kochaliśmy się z chłopakiem ( dzień pierwszej tabletki z nowego opakowania ) stosując się niejako do zaleceń ulotki. Od poniedziałku natomiast dopadła mnie bardzo wysoka gorączka, a w środę okazało się że jest to przyczyna bardzo poważnej grypy żołądkowej. No więc wymioty, biegunka, kroplówki, leki.. Dziś już czuję się lepiej, ale nadal biorę Nifuroksazyd. Tabletki przyjmowałam podczas o choroby o stałej porze, a nie współżyłam gdzieś od 20 grudnia. Mam się czym martwić ?
|
|
|