|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Polecane sklepy internetowe z zabawkami dla dzieci.
Mój ulubiony chyba to mazakzabawki.pl
Ulubiony - bo duży wybór (na all też są), bardzo fajne ceny (a ja maniaczką zabawek jestem, więc ceny kojarzę) i wysyłka ok, reklamacje też (zdarzyła się raz, nie z winy sklepu). Na all też u manfi.pl zamawiam, o ile dobrze kojarzę to mają też sklep, wyguglaj. Też ogromny wybór. Warto na smyk.pl spojrzeć, bo chociaż ceny ogólnie kosmiczne to potrafią zaskoczyć ![]() Jeśli byś chciała mądrzejsze albo drewniane - to nefere.pl no i jeśli nie goni cię czas, to zdecydowanie cenowo mall.pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Mall.pl z tego, co kojarzę sprzedaje też na allegro i można odebrać w kilku punktach w Polsce osobiście, my tak kupowaliśmy jeden zestaw Duplo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Tak, ale na all ma o wiele mniej niż na stronie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie polecam mall, kiedyś czekałam na zamówienie blisko 3 tygodnie, po czym okazało się, że towar nawet nie opuścił magazynu w Czechach, a dostawałam zapewnienia mailowe i osobiste od konsultantów, że jest już na terenie Polski.
Nigdy więcej tam niczego nie zamówię. A ogólnie świetny wątek!!!
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie moglam nigdzie znalesc tego typu watku wiec zalozylam.
Dzis odkrylam sklep Megadyskont.pl i znalazlam tor z thomasem krol torow za 129zl gdzie na innych stronach ceny wachaly sie miedzy 190a ponad 200zl. ![]() Z mall.pl juz zamawialam raz i czekalam tydzien na przesylke tylko wtedy zamawialam tor dla syna z dustim w dobrej cenie ![]() Edytowane przez Czekoladowe_Serce Czas edycji: 2015-10-06 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Wika, no to wyjątkowy pech, zamawiam tam naprawdę często i z reguły tak, że zamawiam np. w czwartek, w sobotę odbieram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;53021329]Wika, no to wyjątkowy pech, zamawiam tam naprawdę często i z reguły tak, że zamawiam np. w czwartek, w sobotę odbieram
![]() Podejrzewałam, że ten sklep pewnie w miarę dobrze działa, bo już dawno by padł, ale powiedziałam pani konsultantce, że nigdy niczego u nich nie zamówię i będę odradzać zakupy każdemu. Więc trudno, jestem konsekwentna. ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałaś pecha ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;53008002]Mój ulubiony chyba to mazakzabawki.pl Ulubiony - bo duży wybór (na all też są), bardzo fajne ceny (a ja maniaczką zabawek jestem, więc ceny kojarzę) i wysyłka ok, reklamacje też (zdarzyła się raz, nie z winy sklepu). Na all też u manfi.pl zamawiam, o ile dobrze kojarzę to mają też sklep, wyguglaj. Też ogromny wybór. Warto na smyk.pl spojrzeć, bo chociaż ceny ogólnie kosmiczne to potrafią zaskoczyć ![]() Jeśli byś chciała mądrzejsze albo drewniane - to nefere.pl no i jeśli nie goni cię czas, to zdecydowanie cenowo mall.pl ![]() Też zamawiam u manfi ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2015-10-07 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Tez jesli zamawiam to na Mall i wszystko bylo zawsze w porzadku. Nie mialam zadnych nieprzyjemnych sytuacji jak kolezanka pare postów wyzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2015-11-24 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A produkty podrobione i maly wybor
![]() Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2015-11-24 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
A co myślicie na temat zabawek używanych? Kupujecie takie jeśli tak to gdzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja kupuje
![]() Mam grupe na fb z mojego miasta gdzie mamuski wystawiaja rozne rzeczy na sprzedaz i na olx patrze tez zabawki warte ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.