|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Fundacja DR CLOWN (?)
zastanawiam sie nad dofinansowaniem tej fundacji, chcialabym was zapytac czy wplacalyscie kiedys dla nich pieniadze? jest to 'pewna' fundacja, ze dobrze wykorzystaja te pieniadze?
przeznaczaja je dla maluszkow, na stroje na clownow ktore sprawiaja sie maluszki sie ciesza www.drclown.pl jakbyscie chcialy sprawdzic? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fundacja DR CLOWN (?)
Fundacja musi spełniac 2 główne warunki ....
A. Musi wystawić ci fakture ![]() B. Na fakturze musi byc na co zostały przeznaczone pieniadze od ciebie otrzymane ![]() C* W wypadku gdy niespałniaja twoich kryteriow np pieniadze ide na utrzymanie fundacji a nie na dzieci lub ich leczenie masz prawo zarzadac zwrotu pieniedzy jeśli fundacja niespełnia zadnego z tych wymogow to najprawdopodobniej jest to jakaś lipa ... a teraz jest w cholere takich firm .... (Np fundacja otrzymuje 10000 Pln .... dziwnym trafem 75% idze na utrzymanie fundacji a 25% na pomoc ..... wpierw sprawdzcie komu i naco wplacacie )
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
no dobra
a jesli wplace kase na konto, jak mam zadac od nich faktury? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
napewno jest do nich telefon kontaktowy albo cos w tym stylu zreszta najlepiej jest ustalic z nimi wplate na co i poco i niech ci poprostu wystawia fakture na taka sume
mi ta fundacja smierdzi ...... nic bym niewplacal jak chcesz dofinansowac to na Pajacyka chociarzby dzieciaki cos sobie zjedza
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() jestem wolontariuszką Fundacji "Dr Clown" od 2008 roku, możecie mi wierzyć lub nie, ale fundacja nie śmierdzi ![]() ![]() Życzę wszystkim uśmiechniętego nowego 2016 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.