|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
rozstanie się z drugą połówką
hej, miesiąc temu rozstałem się z moją dziewczyną, byłem z nią dwa lata, było wszystko w porządku, kochaliśmy się, wszystko było w porządku, zawsze się jej podobałem. miesiąc temu dziewczyna zerwała ze mną pod pretekstem "nie robienia niczego co ją prosiłem". chodziło o to że nie zabrałem się do nauki w tym czasie w którym ona chciała, zrobiłem to dwa tygodnie przed naszym rozstaniem. to było na nic, niestety i powiedziała że nie chcę ze mną być bo musi dbać o siebie. pisała mi że jestem najprzystojniejszym i najczulszym facetem z jakimkolwiek była, ale uczucia jej wygasły. pod wpływem emocji nie chciałem żeby ze mną pisała, zepsułem naszą relację. teraz moja ex rozmawia z swoim byłym sprzed dwóch lat, z którym zerwała miesiąc przed naszym "zejściem" się. koleś zrobił z niej opinie największej szmaty, jednak po zerwaniu jej ze mną odezwał się do niej, gadają ze sobą całe dnie i całe noce, próbowałem ją jakoś ostrzec przed nim, bo ona sama wie że zdradzał ją jak byli ze sobą razem ale to na nic. podczas naszego związku mówiła mi jak to z nim było jej źle, jak to by nie chciała do niego wrócić, jaką jej to opinię nie zrobił, a teraz jest wszystko w porządku i są najlepszymi przyjaciółmi, teraz to mnie uważa za tego najgorszego frajera. po miesiącu rozłąki dalej do niej wiele czuję, ona nie chcę ze mną rozmawiać, nie daje mi się ze sobą skontaktować. czasami widzę jej wzrok padający do mnie, jakiś tydzień temu poprosiłem ją żeby tego nie robiła, a ona napisała że nie da rady, bo ma wielką słabość do mojej urody. no i teraz czas na konkretne pytanie, czy sytuacja zaszła już tak daleko że nie ma już co ratować, czy jednak mogę się jakoś starać?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: rozstanie się z drugą połówką
A po co starać się o powrót, skoro wam związek nie wychodzi? Piszesz, że jesteś dla niej frajerem a chcesz ją prosić o powrót? Czasem warto po prostu pogodzić się z tym, że nie wyszło. Chyba że wolisz czekać, aż były znów ją wkurzy i ona przyjdzie do Ciebie żeby znów na niego ponarzekać.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2015-12-30 o 21:17 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Troszeczkę źle się określiłem, nie frajerem, tylko kimś kto ją denerwuję. Nie było też tak jak piszecie, że nie było żadnej miłości. Wszystko było w porządku, wszystko zaczęło się sypać po poznaniu koleżanki, która niestety jej dość mocno pomieszała w głowie. Kontaktu w sieci już nie mamy, jednak w szkole będzie aż do matur, potem rozejdziemy się w swoją stronę. Wiem też że żałuje tego że się rozstała, wszystkim mówi że kochała mnie ponad życie, jednak zerwała ze mną bo nie widziała przyszłości z kimś takim który dopiero po paru prośbach bierze się za siebie. (przy okazji nie było tak źle, wychodziłem spokojnie na średnią ~4.0).
|
|
|
|
|
#5 |
|
.
|
daj sobie z nią spokój i weź się do nauki.
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Ps: miłość nie rozpada się, bo koleżanka "namiesza w głowie". Wniosek? Miłością bym tego nie nazwała lecz szkolnym zauroczeniem. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
dziękuje za wszystkie odpowiedzi, bardzo pomogły. czyli moi przyjaciele myśleli że to była głupia wymówka.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
BAN stały
|
jakbym tak była mega przystojnym kolesiem
i moja była dziewczyna ''była'' w sumie przez głupotę do której coś czuję odwaliła taki numer i wielce się ''zaprzyjaźniła'' z gostkiem, który ja tak ładnie zeszmacił i gadała z nim dniami i nocami a ze mną nie to cóż przestałabym zabiegać o kontakt z nią zero smsów i innych niusów totalny chlodnik oraz znalazł sobie fajną koleżankę lub niejedną subtelnie i nie szmacąc się zainteresowalbym się innymi pannami skoro byłem taki najgorszy a ona zerwała to o co pretensje? niech wraca do swojego poprzedniego księcia i sobie poprawia swój wielce parszywy przy mnie los ![]() i tak tego kwiatu jest pół światu laska Tobą pogrywa bo Ci zależy więc może odwróc sytuację i przestań tak za nią latać owszem ona może do Ciebie nigdy już nie wrócić, ale to może stać się tak czy tak, na ten moment z Tobą zerwała i zwyczajnie Cię dręczy więc jak dla mnie nie warto chyba się płaszczyć - jest duże prawdopodobieństwo, że laska nie doceni tego, co jej tak łatwo wpadło w łapki, czyli Ciebie. Niech się trochę postara i wysili. Tak mnie się wydaje. ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
a ona co robi była z gościem który jej na koniec mega zszargał opinię i potraktował nieładnie i gdzie jest branie się za siebie i bycie konsekwentnym, i wymaganie od siebie łatwo sobie odpuściła i wrócila do toksycznego amanta hipokrytka. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
jestem strasznie nieśmiały, ciężko mi nawiązać nową przyjaźń z kobietami, niestety.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Ja sama kochałam się na zabój przez 2 lata ogólniaka w koledze z równoległej klasy. I nagle podczas ferii zimowych uprzytomniłam sobie, że mi przeszło. Ale tak naprawdę dokumentnie przeszło. Chłopak z dnia na dzień stał mi się obojętny. Myślisz, że ktoś mi uwierzył? |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
lokalna gwiazda
|
Bo ludzie mówią jedno, myślą drugie.
Daj sobie chłopie spokój z dochodzeniem o co chodzi, bo to nie ma sensu. |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
nie obraź się, ale jeżeli chodzą Ci po głowie pomysły ratowania tego czegoś, to Twoja była miała racje.... jesteś frajerem. Jeżeli natomiast Twoja była lubi frajerów, to na pewno da Ci szanse.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
nieważne już, wróciła do kolesia który zrobił z niej największa szmatę mimo że wszystkie te plotki które puścił nie były prawdziwe. no cóż, może woli takie związki. dziękuje wszystkim za odpowiedzi.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.