|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój drugi raz, ale z innym chłopakiem
Cześć dziewczyny. Jakiś czas temu straciłam dziewictwo z moim byłym chłopakiem. Było naprawdę zle. W ogóle mnie nie słuchał, bardzo mnie bolało, było duzo krwi i nie trawało to zbyt długo. Po całym zajsciu jedyne co zrobiłam to się popłakałam, byłam w wielkim szoku. Inaczej sobie to wyobrazałam. Chłopak następnego dnia mnie zostawił, co było dla mnie jeszcze większym ciosem. Minęło juz trochę czasu i jestem teraz na etapie spotykania się z innym chłopakiem. Jednakze boję się, ze jak dojdzie do stosunku to będzie tak samo
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój drugi raz, ale z innym chłopakiem
Powiedz.
I nie zaczynaj może od pełnego stosunku, ale od pieszczot. Zobaczysz, że partner jest delikatny, cierpliwy, czy zależy mu mu na zrobieniu tobie dobrze. jak nabierzesz zaufania do niego, to wówczas zdecyduj się na współżycie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Po pierwsze to nie są zawody. Po drugie - trafiłaś na dupka, a nie "zawiodłaś go". Niestety, to się zdarza i to nie Twoja wina. Co do Twojego chłopaka - jeśli by nie zrozumiał, to bym sobie dała z nim spokój, ale czy powiedzieć czy nie to zależy od Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jak długo spotykasz sie z tym drugim chłopakiem ?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Spokojnie, ja z moim pierwszym chłopakiem też rozstałam się niedługi czas po pierwszym razie. Po prostu nie wyszło. Czy żałowałam? Nie, bo wiem że go kochałam i byłam świadoma tego, co robię. Pierwsze razy raczej nie są zbyt kolorowe, swojego też zbyt dobrze nie wspominam. Potem poznałam kogoś innego i też jakoś nie paliłam się żeby znowu to przeżyć, stało się to po jakiś 5 miesiącach związku. Wiedział o moich obawach, a to także ułatwiło sprawę. Mówię Ci, nie było tak źle, 2-3 pierwsze razy mogą być bolesne, ale potem powinno już być dobrze. Dopiero po czasie zaczniesz czerpać z tego przyjemność
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Porozmawiaj z nim szczerze. Jeśli jest Ciebie warty to zrozumie. A z seksem spieszyć się nie musicie,metoda małych kroków.
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Porozmawiaj - to raz, ale dwa - naprawdę, tak jak Ci radziła jedna z wizażystek, zacznijcie od pieszczot. Upewnij się, że bedzie czuły, delikatny i będzie Cię słuchał (nie tak jak tamten troglodyta). Nie chcesz chyba znów przeżyć takiego rozczarowania.
Poza tym - wiem, że to frazesy, ale jednak muszę to napisać - bądź pewna, że coś do niego czujesz. Nie potępiam seksu bez miłości, bo ile ludzi tyle opinii, ale jednak obecność kochanej osoby na początku "miłosnej drogi" potrafi przykryć wiele przykrych rzeczy (jak np. ból). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.