|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Liceum Ogólnokształcące nr 2 w Opolu
Witam
![]() A więc jestem w 1 klasie LO i zamierzam się przepisać do LO nr 2 w Opolu na profil społeczno-prawny. Chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej o tej szkole, a szczególnie o tym profilu. Jacy są nauczyciele, jak oceniają, ile jest nauki. Mam nadzieję, że ktoś znajdzie się na tyle życzliwy, żeby się wypowiedział na ten temat...
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Liceum Ogólnokształcące nr 2 w Opolu
a z jakiego LO jesteś?
Ja chodziłam do "jedynki" i powiem szczerze, że ciekawych opinii o LO2 nie słyszałam, ale to kwestia tego, na co trafisz. Wiem, że jest tam roboty od groma i ciut. I to naprawdę ostrej harówy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jestem absolwentką LO2, profilu społ - praw
![]() Nauki jest sporo, szczególnie jeśli trafisz na najlepsze nauczycielki (p. Toll z polskiego, p. Smoleń z historii, p. Uchnast z francuskiego), ale warto. Te trzy nauczycielki sprawiły, że matura była dla mnie pestką - przez swoją ogromną wiedzę, zaangażowanie i genialne podejście do ucznia. Do tego ludzie, z którymi trafiłam do klasy byli fantastyczni - nie przypuszczałam, że można lubić praktycznie całą ponad trzydziestoosobową grupę ![]() Dlatego radzę nie słuchać niepewnych opinii ludzi z innych liceów tylko przenosić się jak najszybciej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja jestem absolwentka LO2, niestety nie profilu spoleczno- prawnego. Według mnie to najbardziej przereklamowana szkoła
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Odświeżam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.