| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-05-28, 15:18 | #1 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | Liceum Ogólnokształcące nr 2 w Opolu

Witam  A więc jestem w 1 klasie LO i zamierzam się przepisać do LO nr 2 w Opolu na profil społeczno-prawny. Chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej o tej szkole, a szczególnie o tym profilu. Jacy są nauczyciele, jak oceniają, ile jest nauki. Mam nadzieję, że ktoś znajdzie się na tyle życzliwy, żeby się wypowiedział na ten temat... 
				__________________   Non seulement belle, mais encore sage!   ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie.  zapuszczam i dbam o włosy   odchudzam się   uczę się cienko obierać ziemniaki  | 
|     |   | 
|  2010-05-28, 15:54 | #2 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-10 Lokalizacja: opole 
				 | 

Dot.: Liceum Ogólnokształcące nr 2 w Opolu

a z jakiego LO jesteś?  Ja chodziłam do "jedynki" i powiem szczerze, że ciekawych opinii o LO2 nie słyszałam, ale to kwestia tego, na co trafisz. Wiem, że jest tam roboty od groma i ciut. I to naprawdę ostrej harówy. | 
|     |   | 
|  2010-06-04, 12:18 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: zza zachodniej granicy 
				 | 

Jestem absolwentką LO2, profilu społ - praw    Nauki jest sporo, szczególnie jeśli trafisz na najlepsze nauczycielki (p. Toll z polskiego, p. Smoleń z historii, p. Uchnast z francuskiego), ale warto. Te trzy nauczycielki sprawiły, że matura była dla mnie pestką - przez swoją ogromną wiedzę, zaangażowanie i genialne podejście do ucznia. Do tego ludzie, z którymi trafiłam do klasy byli fantastyczni - nie przypuszczałam, że można lubić praktycznie całą ponad trzydziestoosobową grupę  Dlatego radzę nie słuchać niepewnych opinii ludzi z innych liceów tylko przenosić się jak najszybciej   | 
|     |   | 
|  2010-07-10, 09:30 | #4 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: woj. opolskie 
				 | 

Ja jestem absolwentka LO2, niestety nie profilu spoleczno- prawnego. Według mnie to najbardziej przereklamowana szkoła   naprawde nie polecam. Roboty od groma ( ale na to nie ma co narzekac, w koncu wiadomo, renoma zobowiazuje  ) ale bardziej chodzi o to,ze wiekszosc nauczycieli nie uczy, a olewa uczniów, z lekcji wynosi się mało co, ostrzegam przed p. Andruszkiewicz z angielskiego, tak zlej nauczycielki nigdy nie spotkalam i z tego co wiem, to opinia wielu, nawet inni nauczyciele nie maja o niej dobrego zdania   
				__________________ " Ciekawość zabiła kota, satysfakcja go wskrzesiła "  http://www.stephenking.pl  http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2a069sfwd4tsq.png Zużywam kosmetyki, nie kupuję nowych  | 
|     |   | 
|  2016-02-26, 23:11 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-02 
				 | 

Odświeżam   Jakieś opinie? Ktoś z Was chodził/chodzi do tej szkoły? Jakie profile polecacie, jakie nie? Jak z nauczycielami? | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.