|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pierwszy raz z przypadkowym facetem
Wiem, że takich wątków pewnie było dużo ale nigdzie nie znalazłam takiego w którym dziewczyna / chłopak by nie żałowali tego co zrobili. Odpowiedzi tylko przekonywały ich, że to było głupie tbo pierwszy raz musi być wyjątkowy z "księciem z bajki". Że seks z chłopakiem poznanym na imprezie to głupota bo nigdy nie wiadomo co z tego wyniknie ( ciąża, choroby itp) a poza tym chłopak będzie niedelikatny i będzie mu chodziło tylko o seks. To przykre doświadczenia innych skłoniły mnie do napisania o moim pierwszym razie.
Chłopak poznany na imprezie, z innego miasta wiec nigdy się już nie spotkamy. Ja, strasznie pijana ale nie nieprzytomna. Nie chciałam tego robić ale kiedy zaczęliśmy się całować to zmieniłam zdanie. Było cudownie. Od razu powiedziałam mu, ze jestem dziewica, było idealnie a on był bardzo delikatny. Oczywiście bardzo mnie bolało, nie miałam orgazmu wiec było średnio. Ale te wszystkie pocałunki i przytulanie to było bardzo magiczne. Wiem, że nigdy go nie spotkam ale nie żałuję tego co zrobiłam. Chłopak był naprawdę cudowny i chce przez to pokazać, że pierwszy seks z przypadkowym chłopakiem naprawdę nie musi być tragiczny i wiązać się z "kacem moralnym". Być może teraz ktoś mnie skrytykuje i uzna za głupia ale może komuś to pomoże jeśli miał podobny przypadek i żałuję. Z góry przepraszam jeśli coś takiego pojawiło się już ale ja nie mogłam się tego doszukać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwszy raz z przypadkowym facetem
A fe. Co za przedmiotowość. Seks dla seksu, boszsz. Nie przyznawaj się, bo pedagogiczna hipokryzja będzie i tak zawsze wpajała coś innego. Pewnie nie wiesz o co mi chodzi, ale to nic, są tu tacy którzy będą wiedzieć. Ciesz się życiem i nie pytaj nikogo o zdanie, naprawdę, jeśli jest Ci dobrze, nie szukaj dodatkowych uzasadnień, raczej dostaniesz zawiść i dupościsk. Gratuluję fajnego pierwszego razu i życzę powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jak się zabezpieczałaś z nim po pijaku?
Bo wiesz, jak jesteś w ciąży, to lepiej byłoby od niego wziąć jednak adres...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Pierwszy raz z przypadkowym facetem nie musi być przykry, tak samo jak pierwszy raz z ukochanym nie musi być perfekcyjny i magiczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze aby nie załować. Dlatego gumki to podstawa.
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Moralizowanie
![]() Ważne żeby każdy robił to w zgodzie ze swoim sumieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem zdania że za dużo osądzamy innych. Niech każdy żyje w zgodzie z własnym sumieniem i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mój pierwszy raz był z chłopakiem z którym byłam, a który był totalną pomyłką, chociaż znowu tak nie do konca bo nigdy więcej nie dałam się tak stłamsić żadnemu facetowi więc plusy są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Taaaa, magicznego... Mnie bolało jak diabli, on skończył po minucie prawie bez orgazmu - magia jak cholera. Dużo bardziej magiczny jest teraz każdy raz, gdy próbujemy czegoś nowego, mamy nowe doznania i po wszystkim padamy ledwo żywi.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
A dla mnie pierwszy raz był przyjemny. Co prawda mój facet doszedł dosyć szybko (uznał, że załatwiłam go jak dziecko, bo miał już doświadczenie i pierwszy raz skończył tak szybko), ale jeszcze potem dopieścił mnie ręką. Nie skończyło się orgazmem, ale wspominam to bardzo miło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ah dajcie spokój.. Głupie gadania że pierwszy raz to musi być coś romantycznego, ze swoją miłością życia itp. Jest na to jakaś reguła? Nie ma. Skoro podobało Ci się, zabezpieczyliście się, nie żałujesz tego, nie przejmuj się. To Twoje życie. Zazwyczaj właśnie pierwsze razy nie należą do zbyt kolorowych, swojego aż tak dobrze też nie wspominam, więc jesteś naprawdę w tej mniejszości, która ma po tym dobre wspomnienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
no to się zdecyduj, czy było cudownie, czy średnio
![]() ogólnie, to jeśli jesteś zadowolona, to super. zrobiłaś, co chciałaś, w zgodzie ze sobą i nie wkręcasz sobie jakiś bzdur. zrób test ciążowy i na choroby weneryczne, jeśli się nie zabezpieczaliście (co by było meega, meeeeega durne). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli alko nie pomaga w tym? myslalam ze na pierwszy raz zeby nie bolalo to dobrze jest sobie wypic, ze to niby pomoze, widac ze jednak nie :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Miała taki kaprys, to zrobiła to i tyle. Nie widzę w tym najmniejszego problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
A ja nie uważam że magia pierwszego stosunku z partnerem z którym łączy nas uczucie jest przereklamowana - W moim przypadku nawet po zwykłych pieszczotach było we mnie tyle emocji że nie mogłam potem w spokoju iść spać bo tyle czasu to przeżywałam ..sama strona techniczna nie jest rewelacyjna gdy stawia się pierwsze kroki w tej dziedzinie,jednak dla mnie nie była w ogóle istotna ..totalnie odjechałam w tamtej chwili .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Nie widzę w tym żadnej magii. To dobre dla romantyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Oj bo my baby czerpiemy jakąś dziką satysfakcję z oceniania innych ludzi. Może to sprawia, że same czujemy się idealne
![]() Jeśli nie żałujesz i było fajnie to super życzę Ci, żebyś nie żałowała również potem gdy spotkasz swojego TŻa i żebyś nie stwierdziła, że jednak fajnie by było ten pierwszy raz zostawić dla niego - takie przypadkie są częste, więc jeśli ta historia nie stanie się Twoim udziałem to cieszę się razem z Tobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Ja ze swojego pierwszego razu pamiętam niewiele oprócz tego że najpierw trochę bolało a później było cholernie przyjemnie, a byłam trzeźwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;54055174]A ja nie uważam że magia pierwszego stosunku z partnerem z którym łączy nas uczucie jest przereklamowana - W moim przypadku nawet po zwykłych pieszczotach było we mnie tyle emocji że nie mogłam potem w spokoju iść spać bo tyle czasu to przeżywałam ..sama strona techniczna nie jest rewelacyjna gdy stawia się pierwsze kroki w tej dziedzinie,jednak dla mnie nie była w ogóle istotna ..totalnie odjechałam w tamtej chwili .
![]() Emocje przy samych pieszczotach przyznaję, są wyjątkowe. Też było mi trudno potem wrócić do szarej rzeczywistości. Tak miałam i z obecnym chłopakiem, i z poprzednimi. Może dlatego, że głaskanie, drapanie, całowanie trudno zepsuć? Nie wiem. Jednak sam stosunek był po prostu kolejną rzeczą, którą zrobiliśmy i która wyszła nam baaaaardzo średnio... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Oczywiscie, bo pierwszy raz to taka magia
![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz, jak zaczynalam biegac, to wcale nie dostalam zadyszki i kolki po 100 metrach, odrazu przebieglam maraton... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
A mi tam się mój pierwszy raz podobał. Ani trochę bólu nie czułam, orgazmu nie było, ale było bardzo przyjemnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Mój pierwszy raz był z przypadkowym facetem. No, może nie aż tak zupełnie przypadkowym, bo nie był to też jakiś spontan po imprezie, ale w każdym razie nie znałam go za dobrze i od początku było jasne, że chodzi o jednorazową przygodę. Fizycznie nie było miło, bo bardzo mnie bolało, ale fajnie to wspominam; facet był naprawdę w porządku i na pewno niczego nie żałuję. Chciałam po prostu zobaczyć, jak to jest i mieć to doświadczenie za sobą.
Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2016-01-12 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.