|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Studniówka. Pomocy! :D
Hej!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pod koniec stycznia mam studniówkę. Będę miała na sobie granatową sukienkę, rozkloszowaną, z koronką na górze i rękawem 3/4. Planuję założyć czarne szpilki. Jaką biżuterię dobrać? Srebro czy złoto? Delikatną czy może bardziej wyrazistą? Jaką polecałybyście torebkę? No i.. macie jakiś pomysł na paznokcie? ![]() Z góry dziękuję za pomoc, bo ja niestety nie mam pojęcia ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Studniówka. Pomocy! :D
Cytat:
Do granatu możesz założyć i srebro i złoto. Wybierz jedno i idź w tym kierunku. Np srebrny naszyjnik z jakimiś kamieniami np szafir czy szmaragd, do tego srebrna torebka i srebrne paznokcie. Możesz też postawić na klasykę. Czarna torebka, perełki w uszach i na ręce. Czerwone usta i czerwone paznokcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Studniówka. Pomocy! :D
Cytat:
Natomiast kolor biżuterii powinien być dobrany do odcienia twojej karnacji: chłodna - srebro, ciepła - lepiej pasuje złoto ale może być i srebro. Osoby o chłodnej karnacji w złocie wyglądają blado (trupio). Edytowane przez victorion Czas edycji: 2016-01-05 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.