|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
w styczniu Lily lolo, Annabelle minerals, Inglot, KIKO i więcej!
NIEAKTUALNE!
Z powodu lenistwa nie cykam ogólnych zdjęć, więc proszę czytać opisy! Oczywiście na życzenie chętnie zrobię zdjęcia ![]() Preferowane wymianki na terenie Łodzi! Chętnie wymienię się na minerały i naturalną pielęgnację, również rosyjską ![]() Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2016-03-20 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w styczniu Lily lolo, Annabelle minerals, Inglot, KIKO i więcej!
Minerały:
Wszystkie minerały są pełnowymiarowe! Jeśli jakiś ma mniejszą od standardowej pojemność to o tym piszę! Jednak i tak nie są to próbki! -EDM róż Raw Sugar- zużycie ok 5% -EDM róż Pink ribbon - zużycie ok 1/3 mniejszy słoiczek 1,7 g -EDM róż all Smiles. Mniejszy słoiczek 1,7 g, zużycie ok. 1/4 -Meow Sunsplasher w kolorze Medium Abyssinian 2 gramy. Zużycie ok 1/4 -Lucy Minerals bronzer w kolorze Sunny Bronze. Zużycie ok. 1/3 -Lily lolo Pressed Bush w kolorze Coming up roses. Użyty kilka razy -EDM eyeliner w kolorze Mrs coffee . Zużycie mniejsze niż 1/5. Ideolo do brwi ![]() -Annabelle mineral sunny fairest 4g kryjący, zuzycie ok 1/3. Chętnie na sunny fair kryjący, albo inny podklad mineralny w jasnej, żółtej/oliwkowej tonacji. -Clair minerals Neurtal 01 chętnie na goldena ![]() Inna kolorówka: Usta: - P2 long lasting shine w kolorze 010 endless rose. Kupiona w maju, zużycie minimalne. -NYX pomadka w kolorze Haute Melon. Kilka razy maźnięta. Kod to 583A - Just Bitten Kissable balm stain w kolorze 005 Crush. Wszystkie napisy starte, nasadka pęknięta (ale nie zsuwa się). Zużycie minimalne. Kod to 12354. -Astor Sytle Lip Lacquer błyszczący w kolorze 145 Vintage style. Niestety nie podpasowała mi formuła. Wolę jednak bardziej satynowo-matowe wykończenia a nie takie 'mokre' Użyty w porywach z pięć razy. -Rimmel pomadka Moisture renew w kolorze 720 Notting hill nude. Zużycie ok 20% - Revlon Colorburst lipbutter w kolorze Berry Smoothie. Zużycie ok 50%. Cyknę zdjęcie dla zainteresowanej. -Catrice Velvet matt lip colour w kolorze 'of royal blood' z limitki Rocking ROyals. Zużycie znikome. -Maybelline colorsensational shine lip gloss w kolorze 105 Cashemere rose. Użyty kilka razy ale miałam go w torebce wiec koncowka sie porysowala. Chętnie cyknę zdjęcia zainteresowanej. - Just Bitten Kissable balm stain w kolorze 045 Romantic. Wszystkie napisy starte, nasadka pęknięta (ale nie zsuwa się). Zużycie minimalne. Kod to 13232. -Catrice Pure shine szminka w kredce w kolorze 010. Zużycie minimalne - Catrice longlasting lip pencil w kolorze 050 red lip district. Temperowana ze trzy razy. Twarz: - Wibo Diamod Iluminator. Zużycie ok 10%. Oczy: -KIKO water eyeshadow w kolorze Rosy Taupe 201, użyty kilka razy. -KIKO water eyeshadow w kolorze Taupe 228 uzyty kilka razy, jeszcze nie wiem czy chce oddać -Essence Longlasting eye pencil w kolorze Berry merry. Ciężko mi ocenić zużycie ale jest jej jeszcze bardzo duzo. -Maybelline Master Kajal w kolorze czarnym. Zużycie ok 1/5 -Freedom makeup. Paleta PRO 12 Audacious 3. Piękne cienie taupe. Zużycie minimalne. -Paleta I <3 make-up. Biała czekolada zużycie widoczne Ale niewielkie. Wylamany zawias ale zamyka się prawidłowo. -Inglot paleta z dziesiątką cieni. Paleta na cienie prostokątne ale większość cieni to kółka. Numery cieni: *467 zuzycie ok. 40% *393 pearl zużycie ok. 40% *399 pearl zużycie minimalne *153 amc shine zużycie minimalne *156 zużycie minimalne kwadrat *160 zużycie minimalne kwadrat *402 zużcie ok. 30% *124 zużycie ok. 10% *452 zuzycie ok. 5% *63 zużycie ok. 25% Pielęgnacja: - ELKO Połowa mydełka naturalnego ręcznie robionego nagietkowego. Nigdy nie moczona! -Botanical Choice peeling enzymatyczny Purederm. Została połowa opakowania. - Sudocrem 125 g. Użyty kilka razy. -Barć krem z miodem. To właściwie maść. Idealna na popękane łokcie, pięty, usta i inne mega suche miejsca na ciele. Ma szaro bury kolor i taki mieć powinna, niech was on nie odstraszy! Użyłam kilka razy, ale wciąż zdarza mi się jej czasem użyć (bo jest super!) więc o ilość proszę pytać ![]() - ZIAJA med kuracja naczynkowa. Skoncentrowana emulsja redukująca podrażnienia. Połowa opakowania. - Garnier BB cream do cery bardzo jasnej. Zużyta Âź opakowania. Lakiery: Wszystkie REVLON parfumerie, każdy użyty jedynie kilka razy więc zużycie bardzo małe. *Bordeaux *Orange blossom *Ginger melon *China flower *Wild violets Jest to moja ukochana seria lakierów, ale ponieważ od maja i tak nie mogę malować paznokci ze względu na pracę, więc może wy zrobicie z nich lepszy użytek ![]() Pędzle: -HAKURO 50s używany ale stan bdb, czysty, napisy nie pościerane. -Era minerale pedzel 139s skunks. Użyty kilka razy. Stan bdb. Świeczkowo: -YC wosk Sparkling Snow z ubytkiem ok 1/4 -YC wosk christmas cookie też z ubytkiem ale 1/2 -YC świeca średnia Home sweet home, za coś co mnie powali Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2016-01-16 o 00:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wpadł mi w oko korektor lily lolo, z którym niechętnie się rozstaniesz
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- czy struny lub sample też Cię interesują? mam dużo róży w samplach z edm na pewno ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- z pełnych wymiarów mam tylko edm sunlight finishing dust prawie cały i natural reflections light, ale resztkę, mam też dużo takich pokaźnych strun po parę gram sweetscents ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- głównie podkłady i pudry:P z róży mam santa rosa blush highlight - dużooo, sunkissed glo sampel, truly natural blush/highlighter pośrednio - one w opakowaniu są bardzo ciemne, ale na skórze dają taki brzoskwiniowy odcień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jasne, bardzo chętnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
W takim razie niestety nic. Pozdrawiam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Cześć, niestety nic nie wybiorę. Ogólnie to najbardziej w zamian chciałabym właśnie jakiś róż mineralny, ale niestety nie widzę u Ciebie dobrego dla mnie koloru
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Jasne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Rzuciłam wcześniej okiem na Coming up roses w grafice google i trochę ceglasty mi się wydał, ale teraz przejrzałam więcej swatchy i hmmm, tak jak piszesz, chyba faktycznie mógłby mi pasować
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.