|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Kolorowo-pachnąca paczuszka od Zajączka, za koszt przesyłki:)
NIEAKTUALNE - zestaw znalazł nową właścicielkę
![]() Miłe Panie, znalazłam czas i moce na przegrzebanie kosmetycznych nieużytków i chętnie oddam komuś gratis (ale za koszt przesyłki) poniżej wyliczony zestaw. Uprzedzam, że niektóre z nich mogą być po terminie - tam gdzie znalazłam kod (lub coś co nań wygląda ) jest on podany w nawiasach, zaś wszystko zostało zbadane organoleptycznie (poza zafoliowanym balsamem Gianfranco Ferre ) i wygląda/pachnie, zachowuje się prawidłowo.Nie oczekuję w zamian niczego i bardzo bym chciała oddać wszystko jednej osobie, nie mam ani czasu ani ochoty na bawienie się w kilka przesyłek. Tak więc, kto chce taki zestawik od zajączka?: Szminki (pomadki): Golden Rose, Velvet Matte, kolor 14 (5C18A), raz testowana Maybelline, szminka Super Stay 25, kolor 260, Always Plum L'Oreal Caresse, kolor Rock'n Mauve, 203, użyta kilka razy Deborah, Rosetto Milano, Red Shine, kolor 11, fuksja, użyta kilka razy Astor, Soft Sensation, kolor 115, zszarzały, opalizujący fiolet (1195) Max Factor, Lipfinity, kolor 60 Evermore Lush, użyta kilka razy Błyszczyk: Collistar, Gloss Design, kolor 4, tester ((1170) Konturówka: Golden Rose, Classics Waterproof, kolor 310, nigdy nie użyta(4K28A) Lakiery do paznokci: Douglas, metaliczny granat, kolor 11, Lara, nówka nieśmigana China Glaze, Queen B, ubytek - 1 malowanie dłoni Makijaż oczu: MAC, paletka (starego typu, porysowana, ale trzyma się w całości), na cztery cienie, w paletce są dwa cienie: Print, ubytek ok. 25% (A59) Brun, ubytek mniej niż 50%, (A31) dla chętnej mogę dodać pokruszony trzeci cień: Charocoal Brown, przeypany do słoiczka na próbki Sephora Sephora Crayon Jumbo 12h, kolor 13, Marine, ubytek 1-2 cm (1034H) Essence, I Love Nude, cień brązowy, kolor 06, Coffee Bean, testy, brak widocznego ubytku Podkład: Ingrid, IdeaLumi, kolor 201, nude/cielisty, ubytek max 10% (data ważności 03/2018) Balsamy perfumowane: Cacharel, Amor Amor, Lotion do ciała, ok. 40/50 ml Gianfranco Ferre, In The Mood For Love, balsam do ciała, 100 ml, nówka zafoliowana Pozdrawiam
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2016-03-27 o 21:55 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorowo-pachnąca paczuszka od Zajączka, za koszt przesyłki:)
fajny pomysł i gratuluję mocy porządkowej
|
#4 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
cza się czasem ogarnąć
![]() Cytat:
![]() jak napisałam - niczego nie chcę proszę o adresik na PW
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Jakbyś jeszcze coś znalazła niepotrzebnego to chętnie przygarnę
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
czy aktualne jeszcze? chętnie bym przygarnęła ten zestaw
|
#7 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
zestaw znalazł nową właścicielkę
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- na razie nie przewiduję
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Cacharel, Amor Amor, Lotion do ciała, ok. 40/50 ml
Gianfranco Ferre, In The Mood For Love, balsam do ciała, 100 ml, nówka zafoliowana ?
|
#9 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
no i napisałam od początku, ze chcę oddać jednej osobie wszystko
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

) jest on podany w nawiasach, zaś wszystko zostało zbadane organoleptycznie (poza zafoliowanym balsamem Gianfranco Ferre