|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Płaszcz/kurtka puchowa
Witam, chciałabym zapytać czy może orientujecie się gdzie można kupić w rozsądnej cenie(tak do 1000zł) ciepłą kurtkę puchową? Najbardziej zależy mi na sklepach stacjonarnych bo mam dość zwracania zakupów a z kurtkami nigdy nie mogę trafić przy zakupach internetowych.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Płaszcz/kurtka puchowa
Był w Mango puchowy płaszcz w wyprzedaży za 600 zł około. Online już go nie ma, ale w sklepie stacjonarnym jeszcze widuję ostatnie sztuki.
Przymierzałam go i na mnie był o wiele za duży, ale wyglądał na bardzo ciepły. Skojarzył się mi z kołdrą puchową. ![]() Na większej osobie będzie dobrze wyglądał, tak myślę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jej, też właśnie szukałam długo sensownego płaszcza. Nie wiem skąd jesteś, ale w Białymstoku polecam Central (Eleganza, chyba dystrybuują też w innych miastach). Byłam tam dzisiaj, kupiłam bardzo ciepły płaszcz (80% puchu, 20 pierza). Większość płaszczy to ok 800 zł, więc tanio nie jest, ale wyglądają na naprawdę dobrej jakości (no i wiele z nich jest polskiej produkcji, więc zawsze to wspieranie rodzimej gospodarki). Dla mnie ważne jest, żeby materiały były naturalne, a nie żaden poliester (co w sumie jest dość ciężko znaleźć ostatnimi czasy). Ach, tylko niestety jest tam dość... przaśnie. Ale kurtki i płaszcze fajne, więc da się przeżyć ten klimacik rodem z PRL-u.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mam vero moda, cieplutka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dużo puchowych kurtek w rozsądnych cenach było w TkMaxx. Ostatnio w czasie wyprzedaży można było takie kurtki upolować już od około 130 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.