|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zazdrosc o przeszlosc
Witam. Napisze wprost. Moj chlopak nie wylogowal sie z fb. Nie wiem co mnie podkusilo, ale weszlam w wiadomosci i przeczytalam jak 3 lata temu zaprosil swoja ex na fb i napisal co slychac. Ona nie przyjela zaproszenie. Zapytal sie jej gdzie mieszka ale ze nie bedzie jej szukal bo sobie moze nadziei narobic. Wtedy jeszcze mnie nie znal. Teraz mowi ze tylko wyslal zaproszenie ale nie pisali. To bylo dawno wiec moze nie pamietac. Nie wiem czy przyznac sie ze widzialam i zapytac o to czy lepiej sie nie przyznawac. Troche mnie to meczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: zazdrosc o przeszlosc
Każdy ma jakąś przeszłość. To, że Ty nie potrafisz żyć wiedząc o takim jednym epizodzie w słabym świetle stawia Wasz związek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Myślę że to nie twój biznes co i do kogo pisał twój chłopak zanim cie poznał.
Nawet nie zaczynaj tego tematu masz zadatki na toksycznego partnera |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapytaj koniecznie. No po prostu KO-NIE-CZNIE. Draż, ryj, wierć dziurę w brzuchu, płacz, rób sceny, wyrzuty, wmawiaj mu z jeest wielbłądem i przez niego płakusiałaś w podusię. Problem z gatunku: z doopy wzięłam bo tak mi się w życiu nudzi, a ja pragnę wrażeń i być drama quuin ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
On prawdopodobnie nawet nie pamięta, że zagadała do niej 3 lata temu... A na przyszłośc szanuj prywatnośc partnera!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
nieźle musiałaś sie naszukac na tym fejsie, jak dotarłas do wiadomosci sprzed trzech lat
![]() nie znał cie wtedy, wiec o co chodzi w ogóle? XD |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
To nie tak ze munie ufam. Czasami pojawia sie taki strach ze znowu ktos mnie oszuka tak jak to bylo z moim ex. Wiem ze zle zrobilam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pyskatka
|
"Zaprosił swoją eks" 3 lata temu - no i dobra i co w tym zlego? Jakoś przecież musieli się poznac , aby ze soba być aż w końcu stała się "ex".
Ale co Tobie do tego? Jaka zazdrosc o przeszłość? W której nawet Cie nie znał? Jak można tak grzebać w cudzych brudach sprzed kilku lat? Nie wstyd Ci ? Jeśli tak będziesz postępować i jeszcze bezczelnie sie oburzac o to, co robil za nim Cie poznal to szkoda chlopaka bo masz zadatki na toksyczną partnerke.
![]() |
#11 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Następnym razem go do prądu podłącz na tym przesłuchaniu. Gdzie tu jest jakikolwiek powód do zazdrości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
To jak?
Przegrzebałaś mu archiwum na trzy lata wstecz gnana głębokim zaufaniem do partnera? Tak, ex-buc to zawsze dobry powód, żeby sobie na wszelki wypadek zrujnować kolejny związek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pyskatka
|
"zazdrość o przeszlość" ja w ogole nie rozumiem jak można być zazdrosnym o czyjąś przeszłość.
Zazdrosną to możesz być ale o dziewczynę w czasie terazniejszym...
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Nie może być zazdrosna o dziewczynę w czasie teraźniejszym skoro tą dziewczyną jest ona. Zresztą dość wpatrzony w nią ten facet, skoro ostatni "podejrzany kontakt" z inną kobietą miał trzy lata temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pyskatka
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;54090708]
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pyskatka
|
Chodziło mi o dziewczyne, na którą on bedzie spogladal czy tam kontaktowal sie w czasie terazniejszym. Choc taka zazdrosc tez jest nie fajna. Nie o nią samą.
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Wiem, jak bardzo głupio może brzmieć Twój problem dla innych osób
![]() Sama też mam problem z zazdrością o przeszłość partnera (możesz poczytać mój ostatni wątek). Tam jedna z Wizażanek poradziła mi, aby zainteresować się tematem zazdrości retrospektywnej. Ze swojej strony mogę poradzić Ci, abyś nic więcej nie czytała na jego facebooku. Ja przeczytałam wszystko, m.in. kto mu się podobał 3-5 (!) lat temu i teraz mam z tym problem. Nie dociera do mnie, że przecież mi też ktoś się kiedyś podobał (tak, jak i Ty pewnie zapraszałaś ex, albo innych facetów, którzy Ci się podobali). Czy się przyznać? Ciężko doradzić, nie znam Twojego mężczyzny. Są dwa wyjścia: jeżeli masz pewność, że przeczytanie wiadomości było jednorazowe i nigdy nie będziesz mieć problemu z przeszłością partnera- nie mów. Jeżeli nie jesteś pewna, że to się nie powtórzy- przyznaj się, przeproś, powiedz, że masz z tym problem i potrzebujesz także jego pomocy. PS Nie jest to błahy temat, więc proszę Cię zignoruj prześmiewcze wiadomości. Edytowane przez 201701300910 Czas edycji: 2016-01-12 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.