Problem z partnerem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2024-10-17, 10:16   #1
Magdalena3030
Przyczajenie

Problem z partnerem

Witam dziewczyny. Bardzo krótko o sobie. Mam 30 lat i od dwóch lat partnera. Nowego partnera. Naszym problemem jest seks. A raczej jego brak. Mój obecny partner bardzo różni się od poprzedniego. Tzn chodzi mi o rozmiar penisa. Poprzedni był bardzo obdarzony obecny ok 10 cm we wzwodzie. Praktycznie wogole nie interesuje go seks. Tzn odmawia mi za każdym razem. Być może niefortunnie kilka razy powiedziałam i nie wiem jak to odkręcić. Na początku znajomości złapałam go przez spodnie za krocze. Delikatnie oczywiście. Rzuciłam w formie żartu Tam nic nie ma. Fakt średnio się śmiał ale wtedy nie zwróciłam uwagi na to. Innym razem być może niepotrzebnie powiedziałam przy nim jakiego to wielkiego miał mój były i co wyprawiał. Wiem głupi pomysł. Ostatnio udało mi się prawie z nim pobawić w łóżku. Zapytałam czy już jest w środku. Od tego czasu unika mnie jak ognia. Chciałam mu zrobić l..a niedawno ale odmówil. Jak dorosły facet może nie mieć ochoty na l..a. Jak mam mu pomóc? Pozdrawiam
Magdalena3030 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-17, 13:45   #2
meggiii29
Przyczajenie

Dot.: Problem z partnerem

Jakbym była na jego miejscu to też nie chciałabym uprawić z Tobą seksu. Pytasz Go czy już wszedł (dając do zrozumienia, że nic nie czujesz), opowiadasz o ekscesach ze swoim byłym, a teraz się dziwisz, że nawet loda nie chce?

Albo to jakiś fejk, albo masz 15 lat, a nie 30.
meggiii29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-17, 13:51   #3
Magdalena3030
Przyczajenie

Nie fejk. Naprawdę powstał problem. Wiem że niewiele ma w spodniach w porównaniu z bylym ale mi to nie przeszkadza. Tylko źle wyszło.
Stary 2024-10-17, 18:37   #4
Sofiane
Raczkowanie

Wykastrowałaś faceta psychicznie. Ciężko po czymś takim odbudować związek. Terapia dla par jedyne wyjcie.
Sofiane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-17, 19:31   #5
Magdalena3030
Przyczajenie

Domyślam się że pewnie miał kompleksy. Niestety chyba je poglebilam.
Stary 2024-10-17, 19:39   #6
adb2da95f4f3170e70699dd0298644c4e9461fe2_67329a8a19ffd
Konto usunięte

Myślę, że poczuł się w pewnym sensie urażony. Prawdopodobnie nie jesteś pierwszą kobietą, która mogła też na to zwrócić uwagę. Czas chyba z nim pogadać. Najlepiej byłoby wprost zapytać o co chodzi i liczyć na szczerą odpowiedź. Możliwe, że chodzi właśnie o to, o czym piszesz a może nawet nie zdajemy sobie sprawy z innych powodów. Seks w związku to bardzo ważna sfera życiowa, więc nie dziwi mnie fakt, że o niej wspominasz. Zapytaj o co chodzi, dość czule ale konkretnie
adb2da95f4f3170e70699dd0298644c4e9461fe2_67329a8a19ffd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-18, 06:38   #7
Magdalena3030
Przyczajenie

Próbowałam rozmawiałam. Skutek żaden.
Stary 2024-10-21, 19:33   #8
non-usual
Raczkowanie

GG do non-usual

Proponuję wrócić do ex-a skoro był tak wspaniały a nie marnować życia obecnemu. Jest wiele sposobów aby skutecznie zabić libido szczególnie jeśli ktoś jest wrażliwy na konkretnym punkcie, będzie ci to ciężko odkręcić bo facet już może nie uwierzyć, że go znowu nie zranisz.
Kurczę, wolę sobie nie wyobrażać jaki byłby zbiorowy jazgot, jakby któraś dziewczyna się poskarżyła, że facet wyśmiał jej atrybuty kobiecości, którekolwiek nie zostałyby wybrane i jak zostałby nazwany taki wyśmiewacz.

Nie wiem czy uda się odbudować relację, szczególnie łóżkową po takim faux-pas ale zobaczymy co poradzą inne wizażanki.
non-usual jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-21, 19:43   #9
Sofiane
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez non-usual Pokaż wiadomość
Proponuję wrócić do ex-a skoro był tak wspaniały a nie marnować życia obecnemu. Jest wiele sposobów aby skutecznie zabić libido szczególnie jeśli ktoś jest wrażliwy na konkretnym punkcie, będzie ci to ciężko odkręcić bo facet już może nie uwierzyć, że go znowu nie zranisz.
Kurczę, wolę sobie nie wyobrażać jaki byłby zbiorowy jazgot, jakby któraś dziewczyna się poskarżyła, że facet wyśmiał jej atrybuty kobiecości, którekolwiek nie zostałyby wybrane i jak zostałby nazwany taki wyśmiewacz.

Nie wiem czy uda się odbudować relację, szczególnie łóżkową po takim faux-pas ale zobaczymy co poradzą inne wizażanki.
Tak jak pisałem wykastrowała go seksualnie, jego pewność siebie leży na ziemi i upada niżej. Może pomóc terapeuta par. Jest to bardzo ciężka praca,
Stary 2024-10-22, 05:25   #10
Magdalena3030
Przyczajenie

Nie sądziłam że to co powiem tak go dotknie. Nie chciałam żeby brzmiało jak osobisty przytyk. Poprostu luźno rzuciłam. Ogólnie nie kłócimy się. Dogadujemy. Tylko ten seks leży po całości. Poprzedni partner wcale nie był dobrym człowiekiem. Nawet nie myślę o tym by wracać. To nie tak
Stary 2024-10-22, 19:03   #11
Sofiane
Raczkowanie

Odwrócę sytuację jakby on powiedział że masz małe piersi, brzydką ją. Jeśli Tobie na nim zależy to idzcie na terapię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2024-10-22, 19:08   #12
Sofiane
Raczkowanie

Odwrócę sytuację jakby on powiedział że masz małe piersi, brzydką ją. Jeśli Tobie na nim zależy to idzcie na terapię
Stary 2024-10-22, 20:02   #13
Magdalena3030
Przyczajenie

On nigdy mi nic nie powiedział. Ja też nie zrobiłam tego specjalnie i złośliwie
Stary 2024-10-22, 20:08   #14
Sofiane
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdalena3030 Pokaż wiadomość
On nigdy mi nic nie powiedział. Ja też nie zrobiłam tego specjalnie i złośliwie
Za to takie słowa zostają w głowie, ranią, narusza pewność siebie. Zobacz sobie filmiki Pikatnej Edukacji odnośnie penisa
Stary 2024-10-22, 20:11   #15
Magdalena3030
Przyczajenie

A nie wiem co to za filmiki. Nie sądziłam że tak bardzo personalnie to odbierze. Unika mnie jak ognia. Widzę że chodzi smutny i zamknięty w sobie cały dzień.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2024-10-22, 20:29   #16
Sofiane
Raczkowanie

Cytat:
A nie wiem co to za filmiki. Nie sądziłam że tak bardzo personalnie to odbierze. Unika mnie jak ognia. Widzę że chodzi smutny i zamknięty w sobie cały dzień.
Ze wielkość penisa nie jest ważna, i są inne techniki , jest język i palce.
https://www.youtube.com/shorts/hPFa_Ml9aI0

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
Ze wielkość penisa nie jest ważna, i są inne techniki , jest język i palce.
https://www.youtube.com/shorts/hPFa_Ml9aI0
Stary 2024-10-22, 20:30   #17
Magdalena3030
Przyczajenie

Niby tak ale ja powtarzam. Mi to nie przeszkadza. Ale on mnie nie słucha.
Stary 2024-10-23, 07:16   #18
meggiii29
Przyczajenie

Cytat:
Nie sądziłam że to co powiem tak go dotknie. Nie chciałam żeby brzmiało jak osobisty przytyk. Poprostu luźno rzuciłam. Ogólnie nie kłócimy się. Dogadujemy. Tylko ten seks leży po całości. Poprzedni partner wcale nie był dobrym człowiekiem. Nawet nie myślę o tym by wracać. To nie tak
A załóżmy, że On powiedziałby Tobie " moja była miała dużo ciaśniejszą od Ciebie" albo " masz wielkie wargi sromowe jak pieróg, moja była miała ładniejsze" Po czym dodałby "Ale mi to nie przeszkadza, jest wszystko super" ...
Miałabyś ochotę na sex z nim?
Nie uraziłyby Cie te słowa i w sytuacji intymnej byś o tym nie myślała?
Watpię.

Albo szczera rozmowa zamiast podchodów i terapia, albo daj chłopakowi spokój. I tak już go zniszczyłaś.
meggiii29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-23, 08:17   #19
Magdalena3030
Przyczajenie

Zależy mi na nim. Źle wyszło. Staram się to naprawić. Ale komunikacja siadła między nami.
Stary 2024-10-23, 19:26   #20
Sofiane
Raczkowanie

Cytat:
Zależy mi na nim. Źle wyszło. Staram się to naprawić. Ale komunikacja siadła między nami.
Bo po czymś takim siada komunikacja, związek. To tak jakby on powiedział że z eks mu było lepiej w łóżku, robi lepiej loda, ma piękniejsze piersi,
Stary 2024-10-23, 20:33   #21
Magdalena3030
Przyczajenie

Wydaje mi się że nic z tego nie będzie. Partner całkowicie odmawia mi seksu. Unika wszelkich zbliżeń. Jedynie powiedział mi że nie chce bo chyba się do tego nie nadaje. Coś w tym stylu.
Stary 2024-10-23, 21:06   #22
Sofiane
Raczkowanie

[QUOTE=Magdalena3030;89795 475]Wydaje mi się że nic z tego nie będzie. Partner całkowicie odmawia mi seksu. Unika wszelkich zbliżeń. Jedynie powiedział mi że nie chce bo chyba się do tego nie nadaje. Coś w tym stylu.[/QUOTE
Pora wziąć odpowiedzialność za swoje słowa, idz sama do terapeuty i ogarnij to
Stary 2024-10-24, 18:37   #23
Ona_39
Raczkowanie

Co my tu mamy. Sponiewieranego chlopa i zlomczowaną Panią za błąd. Rozmowa i jeszcze raz rozmowa przeszczera we dwójkę lub na terapii jeśli to nie pomoże. Wierzę, że Ci na nim zależy więc do dziela. Pracuj, długa droga przed Tobą. Powodzenia
Ona_39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2024-10-28, 13:50   #24
Cordianka
Raczkowanie

Możesz próbować to ratować, ale fakt jest taki że zezłomowałas jego poczucie wartości w łóżku.
Cordianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-10-31, 23:31   #25
Hermiona83
Zadomowienie

Cytat:
Nie sądziłam że to co powiem tak go dotknie. Nie chciałam żeby brzmiało jak osobisty przytyk. Poprostu luźno rzuciłam.
Nie no, skąd, nie chciałaś źle, tylko kilka razy luźno rzuciłaś, że partner ma tak małego, że jakby go nie było. Detal.
Hermiona83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2024-11-03, 20:03   #26
Magdalena3030
Przyczajenie

Minęło trochę czasu od ostatniego wpisu. Nic się nie zmieniło. Partner całkowicie zrezygnował z seksu. Nie wiem. Być może sam to robi ze sobą. Nie chcę nawet słyszeć o seksie. Twierdzi że czuję że nie nadaje się do tego. Wstydzi się przede mną nawet nago być. To chyba nie jest normalne.
Stary 2024-11-03, 20:48   #27
Sofiane
Raczkowanie

Cytat:
Minęło trochę czasu od ostatniego wpisu. Nic się nie zmieniło. Partner całkowicie zrezygnował z seksu. Nie wiem. Być może sam to robi ze sobą. Nie chcę nawet słyszeć o seksie. Twierdzi że czuję że nie nadaje się do tego. Wstydzi się przede mną nawet nago być. To chyba nie jest normalne.
Po tym jak go wykastrowałaś nie dziwie się. Jego chęć na seks jest na ziemi, lub pod nią. Dla Was jest potrzebna terapia . A on szczególnie bo problem się powiększy

Edytowane przez Sofiane
Czas edycji: 2024-11-03 o 20:53
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości