|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię Ce soir ou jamais, Blue Sugar, Nina, Pomme Delice, Organza Indecence...
Witam w moim wątku wymiankowym
![]() Flakony wysyłam wyłącznie paczką, najchętniej eko, po uzgodnieniu priorytetową. Zawsze dobrze zapakowane i tego samego oczekuję od wymieniających. WISH: - Miss Dior Cherie 2005 - Miss Dior nowa wersja - Montale Roses Elixir - Montale Intense Cafe - Dolce Vita - Angel edp/edt - Hermes Elixir des Merveilles - Serge Lutens Feminite du Bois - YSL Belle d'opium - Escada Especially - Joop! Le bain Do wymiany: 1. Annick Goutal Ce soir ou jamais 55-60/100 ml, za niektóre wishe 2. Blue Sugar Aquolina, unikat, ok. 35/50 ml 3. Nina Ricci Nina, 13/30 ml, coś nie tak przy atomizerze, chętnie wyślę zdjęcia 4. Pomme Delice YR 99/100 ml 5. Elizabeth Arden Pretty, 6/7 ml miniaturka 6. Gloria Vanderbilt Gloria, miniaturka, 5 ml bez testowego maźnięcia 7. Prince 3121, 30 ml bez psika testowego 8. Organza Indecence, mega unikat wersja z 2006 r., ok. 25/100 ml, oddam tylko za niektóre wishe Zapraszam do uczciwych wymian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Ce soir ou jamais, Blue Sugar, Nina, Pomme Delice, Organza Indecence..
Dziękuję ale star się trzymać swojej listy wish
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię Ce soir ou jamais, Blue Sugar, Nina, Pomme Delice, Organza Indecence..
Nie mam chyba nic z Twojej listy, ale może widziałabyś coś u mnie za Ninę?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.