|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
sklep internetowy wisienka
witam
chcialam was zapytac czy ktoras z was robila juz akupy na www.wisienka.pl. Chodzi mi czy placilyscie jakies clo czy podatek? Ja juz zamawialam kilka arzy, ale teraz mam zamowienie na 255zl i kazą mi zaplacic 22% podatku od tej kwoty. Po zaplaceniu w/w podatku te zakupy przestaja byc atrakcyjne. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sklep internetowy wisienka
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67132&page=5
od postu nr 122 na temat wisienki. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki,troche sobie poczytalam, ale chcialam jeszcze zapytac czy do kazdej paczki powyzej 40E doliczaja ten podatek czy odbywa sie to jakos losowa czy jak. Ja zamowilam juz kilka rzeczy i przed tem nic nie doplacalam a do tej za 255zl chca podatek
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
osobiscie nie wiem ale moze warto byloby do nich napisac i zapytac.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
pytalam ale jakos mi wymijajaco odp. I jeszce jedno ja zwroce im te paczke , mam nadziej ze oni mi oddaja kase
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Wisienka w ogóle odowiada wymijająco i moim zdaniem nierzetelnie. Wysłałam do nich przedwczoraj zapytanie, jak długo trwa dostarczenie EDP Ma Griffe Carven. Z mojego maila wynikało w oczywisty sposób, że pytam, ile dni będę czekać teraz, ta tą konkretną wodę.
Odpisali mi: Witamy, "szystkie zamówienia są realizowane w jednakowym terminie czyli w ciągu 24 godzin od chwili potwierdzenia płatnosci. Czas dostawy średnio wynosi od 7 do 14 dni. Pozdrawiamy, Obsługa sklepu Wisienka.pl" Wydało mi się, że to długo, ale ponieważ polowałam na Ma Griffe od jakiegoś czasu i bardzo mi zależało przystąpiłam do zamawiania. I cóż się okazało? Kiedy próbowałam dodać wodę do koszyka pojawiła się informacja, że produktu nie ma w magazynie. Po godzinie zniknął w ogłe z oferty sklepu. Zarzuty do wisienki mam nie dlatego, że zabrakło im towaru, ale dlatego, że na konkretne pytanie odpowiadają na odczepnego. Przesyłają jakąś gotową odpowiedź, być może wygenerowaną z listy gotowych odpowiadzi na standardowe pytania i dlatego już nie ufam wiadomościom od wisienki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.